Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1842075

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
DansbandsWolf:

Att dynastiernas dynastiförening skulle vara intresserad av Bulan Bob, Rönken, Skuggan eller flens-Osten är ungefär lika troligt som att Chicago Blackhawks skulle vara intresserad av att värva fistpumparn Mannberg.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: "Den förre Luleå Hockeyspelaren tog över som huvudansvarig i båset för Skellefteå när förre tränaren Hans Wallson och klubbens general manager Lars Johansson flyttade till Zürich. Fredrik Öberg hade kontrakt även under kommande säsong, men det kontraktet är nu brutet.

Två som enligt Aftonbladet ska ha tackat nej till att ta över efter Öberg är Thomas "Bulan" Berglund och Jonas Rönnqvist. Bägge två har dock enligt samma uppgifter ha tackat nej."

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja nu har det gått så långt att Brynäs fans lägger fram de sämsta o h skummaste tränarförslag man ens kan fantisera ihop.

CAM ABBOT!

Hihihihi! Ja jösses!

Tidigare varnade jag MoDo för att köpa in en massa avdankade pensionärer från Nordamerika, och det kulminerade i Geatan gate.

Nu varnar jag Brynäs från att fortsätta rota i Qatars soptunna. Det kommer också att sluta med allsvenskt spel.

De köper alltså in Mannberg och Gnomström för dyra slantar och funderar sen på varför de ligger i bottenträsket?

Att de inte lyssnar och lär sig. Bulan Bob har nu 9 raka utan seger... and counting... hos Qatar. Och han är så minst värdelös av Qatarpacket.

Vissa har en ohjälpligt skev bild av verkligheten. Att de inte lär sig?