Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1847124

Sv: Regelfråga fördröja spel genom burskydd
Zappaholic:

jag svarade direkt på frågan. Hejdå!

I kvällens match så är det klar fördel till Djurgårn efter en period. Precis som väntat, precis som igår. Våra gubbar får lira 3 matcher på 5 dagar mot ett lag som fått en dags extra vila. Det är en massa slagg i benen. Hoppas och tror att vi fått ut detta efter en period och sen tar över spelet precis som igår.

Spelschemat är minst sagt underligt. En match per vecka, tre matcher på 5 dagar, en match per vecka, 3 matcher på 5 dagar... vissa lag har spelat 3 matcher mer än andra... vissa lag får vila i 5 dagar, vissa får vila i 2... sådant gör stor skillnad, det ges inte helt rättvisa förutsättningar. Nu har vi drabbats av detta tre gånger på hemmaplan, samtliga mot topplagen Färjestad och Djurgårn.

Jag gillar att domarna vid gurgel framför mål inte bara dömer åt det försvarande lagets fördel och att de får göra vad som helst. Men går du in och hugger på målvakten när han har blockerat pucken får du räkna med lite stryk. Borque gör just detta och det blir lite gurgel, Borque slår då Pudas rakt i fejjan... Anderson kommer in bakifrån och håller fast... då åker Anderson ut när alla tror att det är Borque som ska åka? Skojar domaren? Lite spelsinne av domarna skulle inte skada.

Svarskommentarer

Sv: Regelfråga fördröja spel genom burskydd
Yoda Marklund:

"Våra gubbar får lira 3 matcher på 5 dagar mot ett lag som fått en dags extra vila."

Äh skärp dig nu, ni är ju enligt egen utsago jävligt bra tränade så det ska ju knappast vara en orsak att DIF fått en dag extra vila.

Problemet är snarare att ni möter ett topplag som dessutom har bra form, DIF ser farliga ut i år skickliga spelare och hårt jobb.

Sv: Regelfråga fördröja spel genom burskydd
Yoda Marklund: Ja du svarade på frågan men kunde inte hålla dig från att blanda in annat som inte hade med saken att göra i en tafatt försök att trycka till mig lite extra i hopp om att jag skulle bli provocerad.

Det blev jag inte...

Så återigen. Håll dig till sak. Och återigen, vill du diskutera Brynäs så är du välkommen in till oss. Du är väl inte avstängd där?