Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1851940

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Matchen Rahimi gör är mer än man klarar av.
Skadar Tim S med en lömsk knätackling!
Armbåge i skallen på Möller som är medveten men svår att se och lätt tolkas omedveten. Möller lätt groggy kliver av men kommer tillbaka.
Nära skada Ellis.
Avgör med att valla i tom kasse.
Rahimi och en fluga i en isvak då hjälper jag flugan först sen kanske man "glömmer" Rahimi.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Roligaste situationen idag är ju ändå när Lindholm försöker tackla Rahimi i ryggen (precis innan situationen med Möller), men Rahimi är stark och Lindholm ramlar själv, såg rätt lustigt ut.

Rahimi spelar väldigt hårt och på gränsen, kanske han skulle haft en 2:a i situationen mot Söderlund. Men samtidigt ser man att Rahimi går in och försöker sätta stopp med axeln, samtidigt ser Söderlund detta och försöker komma undan, men han fastnar med benet i isen och får en vridning, tolkar det inte som att det är benet där det är knä mot knä han får ont, för mig är det inte en solklar bentackling för då ska man verkligen ändra riktning eller sträcka ut knäet för att nå motståndaren, här går han för en helt vanlig tackling.

Situationen med Ellis var inget annat är en härlig bröstvärmare, händerna är nere och han går in och slår stopp med kropp, sådant vill man se mer av.

Möller situationen är svår, men kollar man på den ser man att det inte är något medvetet från Rahimi (om han inte har ögon i nacken), Möller går in som tredje man som redan är upptagen med Lindholm och fightas om pucken. Kommer i rygg på Rahimi så han ser inte honom, så medveten kan den knappast vara.

Växjö har byggt för att få ihop ett försvar och spela slutspel, ett gäng tuffa backar med Rahimi och Welch i spetesen som kommer växa till våren.

Säg som det är, ni skulle gärna vilja ha några sådana i ert lag.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Mora håller enkelt undan. Asså Mora är klart skickligare. Qatar kämpar och jobbat men Mora står för det kreativa och snitsiga. En rättvis seger för Mora.

Sen vinner Karlskrona och Brynäs. Kan de klättra förbi Qatar? Nu måste vi se till att Qatar tar noll poäng i vår dubbel, för hockeyhygienens skull

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Att lövensvinet Rahimi kommer undan är en skam. Där måste Hetta, Ellis eller någon annan markera. Sen kan man ju också knätackla någon av deras inköpta forwards samt köra lite armbåge i skallen på Rosen, Kiskinen, Pettersson eller någon annan. Så resonerar jag. Varje match där Växjö vinner så dör en bit av hockeyn, så känner jag.