Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1851986

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Roligaste situationen idag är ju ändå när Lindholm försöker tackla Rahimi i ryggen (precis innan situationen med Möller), men Rahimi är stark och Lindholm ramlar själv, såg rätt lustigt ut.

Rahimi spelar väldigt hårt och på gränsen, kanske han skulle haft en 2:a i situationen mot Söderlund. Men samtidigt ser man att Rahimi går in och försöker sätta stopp med axeln, samtidigt ser Söderlund detta och försöker komma undan, men han fastnar med benet i isen och får en vridning, tolkar det inte som att det är benet där det är knä mot knä han får ont, för mig är det inte en solklar bentackling för då ska man verkligen ändra riktning eller sträcka ut knäet för att nå motståndaren, här går han för en helt vanlig tackling.

Situationen med Ellis var inget annat är en härlig bröstvärmare, händerna är nere och han går in och slår stopp med kropp, sådant vill man se mer av.

Möller situationen är svår, men kollar man på den ser man att det inte är något medvetet från Rahimi (om han inte har ögon i nacken), Möller går in som tredje man som redan är upptagen med Lindholm och fightas om pucken. Kommer i rygg på Rahimi så han ser inte honom, så medveten kan den knappast vara.

Växjö har byggt för att få ihop ett försvar och spela slutspel, ett gäng tuffa backar med Rahimi och Welch i spetesen som kommer växa till våren.

Säg som det är, ni skulle gärna vilja ha några sådana i ert lag.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

vi har 4 backar som väger 95 kg och är lika tunga som Rahimi. Vårt lag väger mer i snitt än Växköps. Däremot har vi ingen back som slashar av benet av folk utanför spelet, knätacklar juniorer samt armbågstacklar motståndarens stjärnspelare i huvudet. Tuffa men hårda bröstvärmare har jag inget emot. Men lövensvinet Rahimi är ett riktigt kräk som jag hoppas någon plockar, varför inte genom att slasha av honom benet, knätackling eller armbåge i huvudet? What goes around comes around.

Utan att ha sett matchen så vet jag att Växköp är ett bra lag. Däremot avskyr jag dem som pesten. Ett riktigt fakegäng som köpt in varenda spelare, inga anor, inga traditioner, allmänt horiga.