Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1859509

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Tarasov:

jag tror att Växköp köpte in Carnbäck när han var 17 år? Albin var 15 år när han började HG, Berggren var 14 år.

Jag tycker inte att det är konstigt att man hämtar in spelare utifrån till HG, eller att man värvar in spelare till a-laget. Det måste man göra. Vi har en majoritet ur egna led men samtidigt många spelare utifrån.

Växköp har 100% inköpt. Det är en viss skillnad.

Nu får du sluta klaga. låt mig få sitta här och hata och banna Växköp. Varför inte flytta dem till Köpenhamn eller Oslo, eller Säffle? Så gör de ju i Amerika.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Klagar inte bror det vet du:) man värvade Carnbäck till sitt J20 för att man såg en potential. Ni plocka in Eriksson/Berggren för att ni såg potential i dem ingen större skillnad mer än åldern då. Nu lovar jag att sluta störa! Gläds över en 3 plats nu.... själva är vi runt 20, det kunde varit värre ;)

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Vi har ju 10 spelare med utgående kontrakt. Sen ett dussin kontraktslösa i NHL/AHL, flera i KHL och Schweiz. Garanterat att flera av dessa kommer att lira i Växköp nästa år. De diggar ju att köpa in från vår verksamhet eftersom de vet att de är jävligt bra välutbildade spelare för det duger de ju själva inte åt.

Sen kan de plocka upp och krydda med lite tyskar, danskar och gnuggare från tjoflöjt och låtsas att de är bra på hockey.

Ja det är för mycket hockey i hockey sa Percy Nilegård, men lite förvånande att en MoDoit som dig ställer sig bakom köpelaget.