Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1864379

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Det är inte att hacka på någon då man ber dem förtydliga sig och sedan bli tillbedd att skita ner sig. Du är som Sjödin som försvarar sin moviestar Clark just nu.
Barbros svar är precis lika patetiskt som jag hade förväntat mig. Varför ska det vara helt omöjligt att ha en normal diskussion med en som har så starka och rent av sketna åsikter? En trasig skiva som konstant skriver om att Skeå gått på 20 % vid varje förlust, har fler växlar, är nedtränade och annat nonsens som att övriga SHL-lag förlorar med flit mot Luleå för kvotpoäng. Det är ju helt stört i hela jäkla hockeyfrillan att skriva dessa saker gång på gång :)
Jag håller med dig om att Växjö borde sopa banan med oss, men de har svårt för oss av någon anledning. Jag vet faktiskt inte varför men vi har å andra sidan svårt för Örebro, precis som vi hade mot Timrå förut, som på samma berömda papper är sämre än oss.
Tror du själv att jag hade kunnat ha samma diskussion med Barbro som jag har med dig nu? Killen saknar hjärnceller och borde permabannas härifrån.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Daddeh:

har haft många vettiga diskussioner med honom, han är väldigt kunnig inom hockeyn. Bra koll. Ofta skriver han för att retas litegrann, och en del verkar då bli jävligt sura. ;-)

På riktigt ser det ut som halva laget har träningsmatch. Några få doldisar som tar i. Ser ut som de sparar på krutet. När vi möter er och Frölunda så är det tio gånger tuffare närkamper och dubbelt så högt tempo, och det är då fan inte för att ni är direkt tempostarka.