Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1864380

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Daddeh:

har haft många vettiga diskussioner med honom, han är väldigt kunnig inom hockeyn. Bra koll. Ofta skriver han för att retas litegrann, och en del verkar då bli jävligt sura. ;-)

På riktigt ser det ut som halva laget har träningsmatch. Några få doldisar som tar i. Ser ut som de sparar på krutet. När vi möter er och Frölunda så är det tio gånger tuffare närkamper och dubbelt så högt tempo, och det är då fan inte för att ni är direkt tempostarka.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Hahaha jag tror dig inte. Jag har aldrig sett någon ha en vettig hockeydiskussion med Barbro. Han står enbart för yra one-liners som grinas ihop direkt någon ber honom förklara dem ytterligare. Jag förklarar gärna precis allting som jag påstår och jag kan ta att folk ogillar mig eller inte håller med mig. Dock försöker jag alltid att få folk att förstå varför jag tycker som jag gör. Det har Barbro aldrig gjort utan han viker ner sig direkt och klarar bara av att kvida ut någon patetisk förolämpning som comeback. Noll respekt.
Jag kan ta att folk retas som du eller Sven Savage gör ganska ofta, men det är ett lågt pannben bakom precis allt som Barbro skriver.
Luleå har inte spelat direkt bra, enligt mig, sedan vi senast mötte Skeå då vi kanske spelade på 60-80 procent av vår maxkapacitet. Nej, det var så jäkla långt från en perfekt match men vi lyckades störa er så mycket att ni helt tappade er matchplan.
Ikväll mot Växjö hade vi väldigt svårt ta oss igenom deras försvar... jag har nog aldrig sett Växjö spela så defensivt som de gjorde mot just Luleå ikväll. Självklart är det svårt att glänsa då. Det är faktiskt två lag på banan vid alla tillfällen. Barbro har inte förstått det utan allt är Thompsons träning, nedtränade och bla bla bla. Tröttsamt som fan med så ointelligenta åsikter.