Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1870901

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Duncan:

ja inne på Qatars forum diskuterar de dumma med de blinda.

Får väl ta och bjuda på min tolkning varför Qatar hämtar in en uppenbarligen helt värdelös spelare.

Genom den korta klubbhistorien har Qatar alltid haft en överflöd av hjärndöda, och nu på senare år har de jävlart haft royal straight flush i spritt språngande hjärndöda typer. Fansen har blitt bortskämda med hjärndöda manövrar vecka in och vecka ut.

Men så på kort tid har de kastat ett gäng hjärndöda i soptunnan. Flens-Osten Bergström fick sparken för han var sämst, juniorsläckar-Hedman fick sparken för han var sämst, och så den sämste av dem alla skickades till Karlskrona för att sabotera deras överlevnadschanser.

Men fansen har då inte fått se vad de betalar entrépengen för: hjärndöda manövrar. För att stilla fansens önskningar hämtar de nu in Ledin, som nog är den mest hjärndöde typen som någonsin stått på ett par skridskor? Det är teoretiskt omöjligt att vara mer hjärndöd än honom, snacka om att vara fulländad inom hjärndödhet! Det är bara att observera honom ett byte på isen, när han hamrar på twitter-tangenterna, när han öppnar käften och svarar på reportrarnas frågor! Fullständigt sabla hjärndöd den typen!

Man får gratulera Qatar till att de får hem en sådan publikfavorit. Att han är en otroligt värdelös hockeyspelare, klart sämst i ligan, spelar mindre roll i dessa sammanhang.

Det ska bli spännande att få följa den mest hjärndöde spelaren i det mest hjärndöda laget.

SPRITT SPRÅNGANDE HJÄRNDÖD!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Skellefteå aik fanns inte då ni mycket nyligt var stingheads, antheads, cluben eller vad det nu var för tjats. Jag bryr mig inte riktigt men Skeå aik var borta från all historik så sluta försöka tjata om att ni har anor,. Ni hade inte ens varit i SHL utan 95 % utländska legoknektar för att ta er till SHL..Vad var det...12 utlänningar ni hade året ni tog er upp? Med tanke på hur du beklagar alla andra för att vara köpeslag så borde du skämmas hemskt mycket över er historik.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Jag läser motiveringen varför Qatar tar in Ledin väldigt mycket handlar om energi och att han är en pådrivare både på is och utanför.

Jag synar detta.

En sak är säker långt ifrån alla lag verkar ha mått bra av hans närvaro.

Själv skulle jag reagerat som KHK verkar ha gjort.

Tänk om en störig jävel som låter käfta glappa oavbrutet dyker upp på ditt jobb Yoda.
Allt han svamlar om är på en 5-årings nivå och alla är spyless redan första dan.
Ingen fattar varför han vid 40 års ålder inte inser att familjen bör ägnas tid. Men de är förmodligen lyckligast när de slipper jättebäbisen några timmar.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: nu har ni ju var sitt pucko som ni kan käbbla om och det kallas balans:)

Mike.F