Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1878248

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Sinnessjuk är en benämning, men själv föredrar jag ond. Friska är de då inte där uppe i ingenmansland, det kan vi konstatera.

Det har vart så många övertramp, överfall, fadäser, incidenter och skriverier genom åren. Från publiken, från ledare, från spelare. Ondskan är någon som genomsyrar hela föreningen skulle jag påstå.

Nu är det Djuse som filmar när han bärs ut på bår, svårt skadad? Fernholm skulle de låta dö. Sanny Lindström blir attackerad efter sändning. Den prisvinnande journalisten Fahlman blir attackerad under matchen med en hagelskur av föremål.

Ledarna, de vill mörda domarna efter matchen. De skriker svinjeeeefla REGEL emot mörkhyade. De anmäler och överklagar.

Spelarna… de värsta huliganerna ligan har sett… det är huvudtacklingar, skallkrossningar, pungöverfall, taliban-attacker, juniorsläckningar på löpande band.

Ja bilden klarnar.

Nu drar ju snart slutspelet igång, och då brukar det vara ett bättre klimat. Detta eftersom Qatar inte brukar få vara med eftersom de är tokdåliga, och när de gnetat sig fram till slutspel så tar de tidigt sommarlov direkt nästan varenda gång.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Luleå gjorde ju en kalasmatch. Jag trodde ju att ni skulle vinna med minst 5-0. Men ack vad man kan bli lurad. Blev lite förvånad när Luleå lyckades bli kvar i ES. Hade innan seriestarten tippat dom som näst sist. Strax före Karlskrona.