Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895088

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

men snälla du.

Vi har flera spelare som säkert har hög lön. Jocke, Ortio, Möller, Holloway, Anderson.

Ingen av Alm, Kostka och Katic lär vara billiga men det är inga jäkla KHL eller Schweizlöner där inte.

Tror du Jimmie som 38-åring har 300 och uppåt? Är du trög?Han var för övrigt i kontakt med MoDo för han visste inte om han fick spela i AIK. Han hade ett guld-långtidskontrakt sist när han kom hem från SKA men har det knappast efter att ha inlett säsongen i Lejonström i div1 efter 6 månaders skadeuppehåll.

Hetta värvades från fjärdefemman i Malmö efter att Växköp tokbjudit över på Lundberg.

Pudas är en hemvändare som spelade i tredje backpar i Brynäs, men har säkert inte en låg lön för det på sitt 3 årskontrakt.

Olofsson värvades från KARLSKRONA!

Pettersson spelar sista året på sitt långa kontrakt som säkerligen inte är högt, egen produkt.

Lindgren, 37 år, från Leksand i allsvenskan! Dyrare än medel... är du full?

Av de ordinarie spelarna glömde du sen Söderlund och L Lindström på juniorkontrakt, Wingerli och Ohlsson på sina första seniorkontrakt, Berglund på sitt första kontakt, Lindwall på första kontraktet i SHL, Petterström som bad och bönade att få spela ett till år i föreningen efter att ha smällt in 2 mål på 56 matcher ifjol. Alla reserver är egna juniorer.

Tror du på fullaste jävla allvar att du kan jämföra lönerna mellan lagen? Det är fan inte så att vi tokbjuder över andra topplag i SHL för positionerna som inte fylls på med KHL och Schweiz-proffs.

Vi har ju lika höga löner enligt det som rapporteras?

Ja jösses vad vissa är bakom flötet! Herregud!!!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Glömde Per Lindholm, en egen produkt som skrev ett längre kontrakt när han han låg på 15-25 poäng per säsong. Säkert inte jättebillig men tror inte han har högre lön än Martin Lundberg som spelar i fjärdefemman i Växköp.