Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895196

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:

är sign-on, bonusar och andra upplägg med i bötesbeloppet Rytter?

Jag skriver samma sak om och om igen... Zackrisson, Pesonen, Jocke och gänget har eller hade alla höga löner när de spelade hos oss, självklart!

Nu spelar de i Växköps TREDJEFEMMA och första och andra ser ännu dyrare ut. Vi bjuder en fet lön till Lundberg, som en andralinaspelare, men han går till Växköp och lirar där i fjärde med 2 st andra etablerade SHL-spelare.

Jag ifrågasätter inte att bra spelare får en hög lön eller att alla lag köper in spelare. Jag ifrågasätter hur Växköp kan köpa in stjärnor till varje position i hela laget och inte redovisa högre lönekostnader än någon annan och pga det redovisa ett positivt eget kapital.

Håller med om att diskussionen är meningslös, om man inte kan använda palten.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Vilken tråkig attityd.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:

"är sign-on, bonusar och andra upplägg med i bötesbeloppet Rytter?"

Nej inte sign on, och det har jag inte sagt heller. Det jag sa är att här kan man se vad dom tjänar enklare än taxeringsuppgifterna där pension inte är med.

Jimmie hade en årslön på minst 3.600.000 men tog ut ca 1.1m i lön, resten var avsättningar, så han hade alltså ca 2.5m mer än taxeringskalendern visade.

Sluta nu fokusera på löner, klarade Timrå att slå ut KHK och Mora slå ut Leksand och Leksand slå ut Modo med en budget som är i bästa fall hälften eller 1/3 så ska ni kunna slå ut Växjö också där skillnaderna är betydligt lägre.

Blir spännande att se ifall ni får behålla juniorerna och Olofsson, Hetta samt lyckas locka tillbaka Burström.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Det är ganska givet att en del av Växjös spetsspelare finansieras av medel utifrån. Djurgården är också en förening som tidigare har landat tunga värvningar med ekonomiskt stöd utifrån. Inget konstigt, orättvist nja, tråkigt bara att vara supporter till ett lag som verkar i en fattigbygd utan visioner som Gävleborg.