Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895211

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Rytter:
Det flesta sign-on bonusar räknas med, kan vara så att om du varit skriven utomlands i samband med stt kontraktet inte skrevs att det bortfaller.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jag ska släppa det här med ekonomi och löner, men den som kan lägga ihop 1+1 torde inse att allt inte står rätt till. Hoppas som sagt att de blir granskade, att Vida och Öhman blir granskade och att kommunens skumraskaffärer med skumma transfers fram och tillbax också granskas. Allt hänger ihop där.

Nu till matchen. Det viktigaste: vi måste tro på det vi gör! Vi måste komma närmare motståndaren och hålla uppe intensiteten, spela med mer passion och desperation. Precis som vi gjorde senast i andra perioden då vi var det bättre laget. Sen är det bara att hålla tummarna att Petterström, Ohlsson och Linus Lindström visar samma skicklighet som Växköps ditos Pesonen, Miele och Martin Lundberg när lägena dyker upp.

Smäll på topp 4 backarna vid varje tillfälle som ges, smäll på deras små tekniska forwards när tillfälle ges, och bege er in framför kassen och härja där och lägg in puckar. Precis som guld-Jimmie sa, pucken ska in framför kassen och där ska den tryckas in. Sen lite handskar i ansiktet på det och rapp i knävecken.