Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1895454

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
J F K: 1-18 i målskillnad...vtf! Utklassning är ett för milt uttryck.
Men det är ju klart att SAIK inte ville vinna eller att Thompson biologiskt tränat ner laget eller någon annan ursäkt Yoda kan hitta på.
Sämsta finallaget detta årtusende, skämmes ta mig fan!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
DansbandsWolf:

sanningen är att Växköp är på en helt annan nivå än samtliga lag i SHL. De spelar i en helt egen liga.

Min analys är:

Grabbarna kämpar och spelar bra sett efter vår förmåga. Vi har tre gnuggarkedjor som strider som djur, men det är vår förstafemma som har skills att få in pucken på ett sätt som inte är flipperspel eller bjudningar. Det låser sig, för allt hänger på dem. De spelar bra men ser ändå stressade ut när lägena dyker upp. Vi känner att Växköp är skickligare rätt igenom eftersom de köpt in en stjärnspelare till varje position i laget.

Växköp är avslappnade, och Elias P spelar som en jävla Gud. Tycker vi ger honom lite mycket utrymme, men även om vi plockat bort honom med fysiskt spel eller griseri, så har de 6-7 andra forwards som är nästan lika bra. De har 3 st förstafemmor!

Jag är själv nöjd mer vår säsong och med vårt slutspel. De flesta höjde sig, men det var låååååångt ifrån nog för att kunna mäta sig med Växköp. Ifall Matt A spelat lika bra som i Djurgårn och inte blitt skadad, och ifall Holloway spelat som han gjorde förrut och inte var skadad, då hade vi t om kunnat vinna någon match, men det hade ändå inte räckt till.

Växköp är helt enkelt för bra för ALLA andra lag i SHL. Bra köpt av dem!

Det som blir intressant i tredje, det är ifall det blir någon avskedspresent eller inte?

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
DansbandsWolf: 1-19, förnedringen fortsätter

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Bjärtrå, en liten by i Kramfors kommun med ca 100 invånare. Byn har ett lokalt fotbollslag som heter Bjärtrå IS. Det har aldrig funnits en hockeyrink i byn, men jag tror fan om dem lokala fotbollspelarna skulle ta på sig ett par skridskor skulle dem göra en bättre match mot Växjö i finalen än SAIK.