Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1899935

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: De har ju mycket bättre ekonomi än Skälleftä tack vare att de har mera publik. Visst stämmer väl det?

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Duncan:

jag är lite osäker på vad du menar med bättre ekonomi? Örebro har väl inte bra ekonomi, utan tvärtom. Vi har däremot ett av de större egna kapitalet i hela serien, även om 2016/2017 var en katastrof.

De hade högre snitt än oss i serien, men slår vi ihop grundserie och slutspel hade vi 22 000 fler åskådare under säsongen.

Vi i dynastiernas behöver hitta nya sätt att få folk till arenan. Nu menar jag inte att fuska med siffrorna likt Qatar, utan på riktigt fundera på hur vi kan få folk till templet. Publiken har blivit både för bekväma och för bortskämda.

Jag är ingen marknadsföringsexpert, men det jag skulle spinna på är rivalitet, historia, gamla oförrätter. Bygga upp lite stämning. Från marknadsavdelningen alltså. När det är mot Brynäs kan man ju dra upp det här med 26 av 28 segrar eller vad det nu är. Mot Qatar, alla dessa överfall. Mot Timrå, när vi värvade Jonte Hedström. Mot Växköp, alla dessa spelare de köpt från oss. Frölunda, alla dessa domarskandaler. Sen när vi möter Örebro och Rögle (har ingen emot Rögle!) då kan vi sänka biljettpriserna något.