Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1902105

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Ja Luleå äger ut Schtaaaan hårt i allt förutom storleken av finalförnedringar med pinsamma 1-20 i färskt minne och köttmurssargut framför stackars köpefinnen Ortio, ljuvliga minnen som jag är glad att vi för en gång skull är överens om.

Men lätt för fantastiska Luleå att överglänsa Schtaaan. Bara som exempel kan nämnas förorten Skelleftehamn utsedd till Sveriges fulaste ort som för tankarna tillbaka till ett utbombat Stalingrad toppat med arsenikdimmorna över industrikomplexer Rönnskär.
Bara ett Skaiktroll kan vilja tillbringa sin ungdom där.
Hihihihi.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
DansbandsWolf:

När ska Börje börja skriva igen? Visst kommer han tillbax? Att svara på dina inlägg är lite som träningsmatcher mot allsvenskt motstånd, tar man i litegrann så rinner det snabbt iväg, inte så utmanande.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
DansbandsWolf:

Om du inte missat det, så är det här ett hockeyforum. Känns inte 100% relevant när du drar igång med dambasket och landningsbana??? Det är ju bara för att ni är och förblir tolsämst på hockey medans vi är dynastiernas.

Om vi fokuserar på hockeyn. Dynastierna har spelat 7 SMfinaler på 8 år. Qatar har rykt jävlart direkt i ett helt årtusende i streck. En pinsam jämförelse, nästan lika pinsam som när man jämför anorna.

Men tänk då så här: vi ställer upp med de bästa lagen vi har i en winner takes all hermano y hermano, spelare från de egna kommunenerna! Ja undra hur det skulle sluta? Hihihihihihi! 20-0 kanske?