Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1902598

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
M.Lemiux:

Mannen som spelade ned Karlskrona i de lägre serierna, som nu erbjuder sig att spela gratis... fast inget napp! Hockey-Sveriges mest hjärndöde genom alla tider.

Sen löner, prestationer, truppstyrkor etc. Vi får vänta och se helt enkelt. Jag tror vi är klasser bättre än er... för 10e året i rad. Att ni aldrig lär er att supporters till Qatar inte ska spela allan under sommarlovet?

Vi kommer att krossa er! Jag lovar!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: "Hockey-Sveriges mest hjärndöde genom alla tider."

Haha, dina egna ord!
Klart att du vill identifiera dig med honom.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Hmmm, tyckte att Karlskrona fixade det bra själv utan att ens Ledin va där X-D
Har aldrig nämnt vem som blir bättre av våra lag kommande säsong, med tanke på hur mkt pengar som har kastats ut på spelare av eran sportchef och med tanke på om man går igenom våra lag spelare för spelare så vore det lite snöpligt för er, tycker jag, om ni inte hamnar högre upp i tabellen och tar er längre i slutspelet än oss.
Det enda jag konstaterade var att ni har betydligt högre spelarbudget än oss, erat kraftiga minusresultat gångna säsong fastän ni snubblade er till final, visar ju det och Luleå fick ett svagt pluss trots utgången i åttondelen.
Nu finns det väl fler aspekter på resultaten, men definitivt är spelarlönerna den enskilt största bidragande faktorn till resultatet.