Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1906952

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Idag smäller det. Skarpt läge mot Rögle. En svår match, känns som Rögle har något på gång under systrarna Abbots oväntat duktiga ledarskap. Men riktigt jäkla kul att det äntligen drar igång. Jag tror på årets dynastilag.

Börje, han belyser med sin fakta. Man har minsann inte alls vart urdåliga detta årtusende då dessa åtta raka torsk mot dynastiernas var de största framgångarna. Men han nöjer sig inte med det. Näe, Qatar är minsann endel av original seven av svensk hockey!

hihihihihihi!

Asså Qatar bildades 1977 och gick upp till SHL första gången1984.
Dynastiernas tampades om guldet på 50-60-talet innan man äntligen lyckades knipa guldet som första lag från övre norrland på 70 talet. Innan Brynäsfansen eldar igång så påstår jag inte att vi är i närheten av deras anor, men det går lixom inte att jämföra dynastiernas anor med Qatars anor och det borde faktiskt varje vettig människa inse?

Sen att Qatar var klart bättre än dynastiernas på det mörka 90-talet och då var ett topplag, det är såklart sant. Men det gör inte Qatar till något jävla original lag. Det är ett hån mot svensk hockeys historia och mot lag som Brynäs, Djurgårn etc men även ett hån mot dynastiernas klubbhistorik som vi är stolta över.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Du vet väl vad Gävle Godtemplare är. Kanske du också har en aning om vad Wivsta Östrand är. Vet du vem Göte Almqvist var?