Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1907604

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sofos:
Som jag trodde då alltså. AIK är jävligt känsligt men allt annat är ok....

Sen om du tittar lite mer noggrant så är det inte alla som använder öknamn medan yoda gör det ständigt. Sen så är det mycket kärlek o humor i Svens smeknamn. I Yodas är det inte något annat än förakt

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Vombat: Men visst skriver Sven Apor hela tiden? Sluta nu... Detta handlade om rätten att i denna bok kalla Skellefteå AIK för AIK, då vi gör det som håller på det laget, utan att bli mästrade av icke-fans för det. Om jag skriver i nån annans bok så skriver jag givetvis Skellefteå AIK eller SKE, eller Skellefteå, och inte AIK för det kan missförstås både medvetet och omedvetet. Jag skulle aldrig drömma om att gå in i nån annat lags bok och säga att de får inte kalla sitt lag vad de flesta fans kallar det laget, bara för det är en förkortning.

Så, sluta ni kalla Skellefteå AIK för apor i er bok, så ska jag nog ta bort inlägg med öknamn på Luleå. Du vet mycket väl att Sven började med kalla Skellefteå med öknamn innan någon annan här började med det. Jag hyser inte förakt för Luleå som Yoda gör, det har du sant i, men du hycklar om du påstår att ni endast visar kärlek och humor.