Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1914954

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
DansbandsWolf:

snipern Fabbe. Det känns totalt jäkla osannolikt att sprattelgubben gör mål och att ni ligger före i tabellen. Men sådan är idrotten. Ibland kan lag oförtjänt ha tur och nå kortsiktig framgång när det bättre laget är nedtränade och inte tar i ;-)

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Sven skriver faktiskt ett bra inlägg inne hos Qatar angående fansens protest, och den kan jag skriva under på alla punkter.

Det är för många meningslösa matcher i SHL! Det saknas spänning!

NHL är en bättre och större liga, men det betyder inte att vi ska härma efter dem. De är på toppen av näringskedjan och de styrs av business, i Sverige är hockey en folkrörelse och en del av föreningslivet. Det är inte samma sak och vi ska inte härma efter dem! När man läser artiklar från nordamerikaner som vart här som spelare och ledare så tycker det att det är grymt kul med drag på läktaren och att det är spännande att spela kvalmatcher. Allt ställs på sin spets. I NHL ger bottenlagen upp säsongen och riktar in sig på nästa säsong.

En punkt jag skulle vilja lägga till är att ta bort socialslutspelet. Lag ett till 8 går till slutspel, punkt slut. Inget tjafs.

Andra idéer vore att alla lag måste ställa upp med fem stycken från den egna kommunen, samt att man får utvisning efter 10 sarg ut, lobb ut och icing i rad. Ja då skulle Qatar åka ur och det är vad jag vill.