Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1916079

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Ja Lundeström kämpar på bra och närmar sig gränsen på 9 matcher. Jag ska ärligt säga har ingen koll om han får fortsätta, hemskickad eller AHL. Skulle dock inte bli förvånad om han hamnar i AHL för de lagen ska ju ha sitt.
Får för mig många spelare höjs till skyarna och itutas de är så bra och därför tror de har chans i NHL men måste avvakta i AHL. AHL framstår då som bra alternativ när det hela tiden handlat om att fylla AHL-rostern och skapa lite glans åt de lagen.

Nåja Viktor Arvidsson fortsätter övertyga och gör mål som ingen annan. Än en gång där har vi fått fram en superstjärna och Sveriges bästa forward enligt mig.
Gamle Skellefteå AIKarn John Klingberg leder målligan bland backar.

Tror mer och mer på att AIK är på väg ur en svacka när man tog poäng senast trots mycket slarv. Läser det skrivs om olika spelare men minnet är kort hos vissa.
Senaste åren har vi blivit bättre och bättre under serien och om man kollar på säkra kort som Adam P, Jocke m.fl vet vi vad de kan. Nästan alla i laget kan bättre det vet vi.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Det är härligt med Arvidssons framfart.

Det skulle vara kul med en liten kommunturnering. Kommun mot kommun med spelare från den egna bygden. Tänk vilket lag vi skulle ställa på benen. Hur skulle du formera trupperna?

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: En enkel undran från en trogen Timråit. Finns det bara 2 skellefteåfans? Eller är det bara ni 2 som vet om den här appen? Vi i Timrå är hur många som hellst som visar att vi håller på vår klubb.