Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1919672

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Där har vi en enorm röta där köpebacken gör mål en tiondel efter gonggongen går.

En period där vi är klart bättre spelmässigt, men i sedvanlig ordning får vi inte in pucken. Jag får det till 5 avslut fri i slottet mot keepern där avsluten är helt kassa och går utanför. Den värsta missen är Aaltonens som bommar helt öppet mål på bortre, hur är det möjligt?

Qatar har sista chansen där, och så en fladderpuck som studsar in. Det är sarg ut och jaga sen efter blindpucken, inget spel, ingen finess, ingen hjärna.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
0-1 där Qatar bjudit publiken på hela 9 skott på mål och sen ställt upp med sitt lilla sargutdunkarmedley. Terrorbrotten mot de mänskliga hockeypubliksrättigheterna fortsätter.

Qatatpubliken tjuter av lycka, vi nöter ned sargen på båda långsidorna med vårt sargutdunkarmedley, när vi emot alla odds får tag i pucken så tar vi röda, dumpar och sen byter vi. Rönkenhockeyn är tillbaka.

Tyvärr får vi inte in pucken och avsluten är under all kritik, vi har haft många väldigt bra skottlägen och så skjuter vi en meter över två meter utanför. Sen måste vi in och kötta framför kassen, kör över porslinsdvärgen där, ordentligt.