Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1926840

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Helt riktigt analys, speciellt efter 0-1 målet då Luleå fortsatte slå sarg ut genom hela matchen. Dock med väldigt stor skicklighet så pass att man träffade motståndarmålet 33 ggr medans LHC hade 20 st klockrena klapp-klapp-skott på mål som oturligt nog Lassinanti råkade stå ivägen för. Till slut lyckades P. Emanuelsson i 3e perioden slå en backhand sarg-ut som gick rakt upp i krysset bakom LHC's målvakt. En riktig Målvakts tavla om du frågar nån här inne är jag säker på. Sen avgörande på straffar... kan gå hur som helst, men nu slog Conolly in sin straff (via sargen) medans LHC missade alla sina (Lassi räddade). Sjukt bittert för LHC som inte förde en enda period i matchen.

HokkZorz: ha ha haha du är sjukt rolig😁

HokkZorz:

Jag är inte förvånad att ni vinner på straffar genom en straff som går in via sargen. ;-)