Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1933876

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jag tycker de borde lämna tillbax skeletten!

Rasbiologer och forskare kommer aldrig att hitta något fel på finska skellet och kranium. Finnar är ett ytterst tappert folk som vi svenskar bör ta rygg på när det blåser hårt.

Det gnetfinska däremot... där hittar man defekter, svar ja!

Genom århundraden har svenskarna pressat iväg de vekare arterna man helst inte vill befrukta och avla på, inte en i fyllan i bastun. De har skingrats i utkanterna. Samerna i nordväst satte sedan ner foten, det här fanskapet hör inte hemma på våra marker.

I Finland var det enklare, de pressades bort från de mer tuffa rena släkterna, vi vill inte beblanda oss med dessa tokfula veklingar, som då vandrade först norrut och sen mot Sverige, dra till Sverige ni veklingar.

Både de svenska och de finska avarterna fann sedan en fristad i Qatar, där de inte blev förföljda och attackerade. Istället kunde de ägna sig åt kärlek.

Vi andra ser ju ett äckel i dessa aktiviteter, Men efter generationer av äckel så skapades Qatarhjonet, ett synnerligt vekt släkte ej lämpat för fortplantning. Nu får vi alla lida av att vi lät det fortgå.

Ja... sen med hjälp av svenska staten roffade sedan hjonen åt sig av övriga Norrlands
rikedomar.

Nu låtsas de att de är bra på hockey, i det arktiska klimatet. De är och köper in tjeckoslovaker till juniorlagen, och de har under ett årtusende ställt upp med noll stycken utespelare från den egna kommunen.

Jag tycker att det är djupt sorgligt att vi låter detta fortgå, att ingen sätter ned foten. Ett marsvin vinner inte är rättvis kamp mot en kamphund. Det inser alla, utom Qatarhjonen.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Plocka bort stat, region,kommun och Svenska kyrkan från Luleå då finns i princip bara en Maxrestaurang kvar. Utlokaliserad offentlig verksamhet har alltid varit deras räddning.
Hockeymässigt är deras största Pär Ledin och det säger allt.