Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1933952

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro:

Samtidigt funderar man på vad Qatarandan egentligen är? Ingen finnes, ingen finess heller för den delen, som personifierar den bättre än Per Ledin. Den enda utespelaren från den egna kommunen på ett årtusende.

Namnet känns som en svordom, man känner äckel när man tar det namnet i sin mun. En skicklighetsnivå som ligger på div 1 klass efter manisk träning och total hängivenhet i gymmet. Noll talang. Men en riktig spetskompetens har fanskapet, han är totalt sabla hjärndöd! Ingen moral, inga gränser, ingen självinsikt. Allt handlar om att förstöra förstöra förstöra. Varje gång han öppnar truten eller hamrar på twitter tänker man: det vote verkligen bättre att knipa igen än att undanröja alla tvivel.

Han personifierar Qatar på så många sätt!

Nu ska han ge sig in i debatter och ge åsikter, en riktig ”profil”. Jojo. Nu senast vill han stoppa huvudskador, att han själv blindsidearmbågstacklar folk i huvudet och åker och flinar och gömmer sig bakom domarn, det glömde han bort.

Så arbetar de. NSD-AP, internetkrigarna, hela propagandaverksamheten arbetar på ett sätt som hade gjort Orwell hänförd: krig är fred! När man påpekar att alla matcher slutar 0-0 efter bisvärm framför egen kasse följt av sargutdunkarmedley, då svarar de med att 0-0 är kul! När man påpekar att jävlar allt är inköpt, då säger de nej nej de här 17-åriga tjeckoslovakerna är från Qatar, vi köpte in ett halvdussin rejects från dynastiernas = egna produkter. Flens-Osten, han var en bra och lämplig ledare! Efter att ha släckt karriärer på löpande band efter årtusendets fulaste överfall, då jobbar de emot huvudskador och är ”experter” och emot. De ör bra i damhockey, för de har köpt ett lag och flyttat det till till Mordor och köper in 100% av spelarna. Det anmäls, överklagas och fuskas. Men de har anor, för Qatar 1977 spelade DM division 7 på 40-talet inför 4 st åskådare. Allt är fusk, båg, lögn. Krig är fred!

De goda krafterna måste gå ihop och stoppa denna rätt igenom ruttna patetiska ursäkt till hockeyföreningen!