Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1936705

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Farbror Barbro: Det är en fröjd att se er förlora matcher. Än fast ni emellanåt presterar fin hockey så är det fortfarande så att era stjärnor inte gör rätt för lönen. Man riktigt ryser i hela kroppen när man ser frustrationen hos Jimmie, Jocke, Bert och Samuelsson. Ni fortsätter planenligt med er övertro på övermoget gammalt lager och det glädjer mig. Jag tror att det är dags att inse att Möller, Lindström, Ericsson, Holloway är för gamla och trötta.

Att det är allmänt svajigt i klubben skadar ju inte heller. Jag har länge tjatat på att ni gör samma resa som Löven gjorde och därefter vi. Förhoppningsvis så borde graden av högmod avgöra hur djupt ner i avgrunden ni ska ner och vända. Om det är proportionellt så borde ni gå i kk och tvingas börja om igen med nyvunnen ödmjukhet i div 3. En ny dynasti börjar från botten. Korthuset rasar i alla fall.

Jag hoppas och tror att ni förlorar mot starka Timrå idag, förhoppningsvis utan att amputera någon pung eller peta ut något öga. Jag är rädd varje gång ni spelar numera eftersom frustrationen får sitt utlopp i skadade motståndare.

Jag vet inte riktigt vem hos er som ska komma igång för att ni ska ha en chans att undvika no mans land eller kval. Målvakterna är så dåliga som dom är. Backarna lär inte bli bättre och era gamlingar hinner inte med längre. Wingerli och Aaltonen kanske kan trampa igång?

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
bisterfinnen:

Jag blir inte glad när MoDo förlorar. I allsvenskan.