Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1942113

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
KulaShaker:

Om du scrollar ned och löser så ser du att jag skriver att det är olyckliga formuleringar i juridisk mening. Jag har förklarat tydligt vad jag menar. Men nog bär väl ändå Kovacs viss skuld i denna tragedi? Där är väl därför han blev dömd för vårdslöshet i trafiken. För andra gången.

Själv har jag inte skrivit om denna händelse. Jag lämnade det, för jag tyckte synd om Kovacs. Han kan inte ha mått så bra över detta.

Men när Qatarfansen visar noll respekt för våra spelares snedsteg, lex Albin Eriksson, och när Kovacs nu verkar vara ute och busköra igen, vägra stanna för polisen, försöka fly till fots... sen förneka alltihop, då kände jag att det var dags att lyfta.

Detta diskuteras på många olika forum runt i Sverige. Det ska bli intressant att se var det tar vägen?

Sen får man tycka olika. Qatarfansen får såklart tycka att detta inte är värre än att ha en trasig baklykta. Jag tycker att det ör väldigt väldigt allvarligt.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund:
Oavsett snedsteg så tycker jag man i det längsta bör undvika att ta ifrån människor deras försörjningsmöjligheter. Dryga böter alla ggr, och har man gjort sig förtjänt av fängelse så skall man såklart in där. Men alla lösningar bör vara inriktade på att människa skall få fortsätta att försörja sig själv.