Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1944016

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Enligt Mr Madhawk som sällan brukar ha fel, så är allsvenskans bäste back Jacob Andersson klar! Dynastibacken Jacob! Välkommen hem Jacob! Kul som fan, spelskicklig som få med ett fint skott, kommer att passa in i dynastiernas likt en pygmé passar in i Qatarland.

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jag tycker Sanny är inne på någonting här. Det är förkastligt att föreningar själva överklagar disciplinära beslut som drabbar dem. Det fanns ju en argsint farbror som hade det här lite som sin specialitet, och nu ser då andra föreningar: ja den argsinte farbrorn gjorde det ju, så varför ska inte vi då göra detsamma? En tråkig utveckling att föreningar nu ser sig stå över gällande regler och inte kunna ta sina straff?

En sådan förening utan värdegrund och moraliskt kompass lockar nog till sig lite speciella typer? Typ sådana som blir dömda i domstol flera gånger, dödsfall, och sen vägrar ta sitt straff och fortsätter i samma banor; brottets banor.

SHL behöver skärpa till regelverket och det svenska rättsväsendet måste se till att återfallsförbrytare inte befinner sig på våra gator utan i buren.