Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1944799

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Jag vet en sak. Börje Bananslukares sjuka fantasier har inga limiter!

I brist på annat, som oftast när man letar efter fel när det gäller dynastiernas, attackerar han Anton Lindholm. Anton Lindholm har som bekant lyckats med någonting som noll, zipp, nada Qatahjon har lyckats med som noll stycken utespelare från Qatar har lyckats med på ett tusen år. Anton har lyckats med att spela 62 matcher i världens bästa liga utan att få sparken.

Det närmaste Qatar har lyckats med i dessa sammanhang på tusen år, det är Linus Osmarts prestationer. Linus Osmart, från Överkalix och ej Qatar han lyckades med att snålkspela matcher men få en massa minus i plusminus och sen få sparken. Det har Anton inte lyckats med ännu, Anton från dynastiernas kommun och ej inköpt.

Summa summarum: dynastiernas är bättre på allt!

En liten brasklapp: att jämföra sig med Qatar när det gäller hockey är likt att tävla mot en utvecklingssstörd inom IQ. Observera att jag inte lyfter fram dynastiernas nu utan bara skriver sanningen om det utvecklingsstörda Qatarhjonet.,

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Yoda Marklund: Psst....Yoda, för att vara trovärdig måste du leverera korrekt fakta. Omark är från Övertorneå inte Överkalix.