Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #1945982

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
Ja Börje kan inte släppa folkhjälten Fahlman, den prisbelönte journalisten som stod upp för demokrati och det fria ordet, stod upp mot hatet och prisades i sin yrkesgärning. Qatars svenskafanssnubbe blev ju åtalad och dömd för mordhot där, och sen var det ju flensisgate där den gode Lars skrek "sviiiinjefla REGEL" till Hagos och inte något annat? Hmmm... nu på senare tid är det ju "jävla apa" till Hedberg samt "lappen" till Pudas.

Skönt att ens förening inte håller på med sådant måste jag säga, skönt att tränarna inte vill mörda domaren efter förluster, skönt att VDn inte vill hosta på domarna så han blir sjuk och dör, skönt att vi inte anställer folk som har liv på sitt samvete och sen försöker sopa under mattan och tysa ned.

Nu till något helt annat: jag förstår hur Nybro tänker där!

Svarskommentarer

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
JONATHAN PUDAS YES! En minst sagt formstark spelare. En stolt spelare som spelar för hela det förtryckta norbotten, en kille som tar kampen mot den förtyckande kolonialmakten Qatar.

Får väl erkänna att jag har några droppar samiskt blod i ådrorna så klart man blir stolt över att vi har representanter från ursprungsbefolkningen som är så duktiga.