Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #884224

Sv: Renberg
Knegare: Det är förvisso sant att han missade endast ett fåtal matcher förra säsongen men säsongerna för de? Att han skall upprepa det känns inte troligt, oavsett om han hade spelat i Lule, Skellefte, Frölunda eller något annat lag.

Men den som lever får se. Men ingen skugga skall falla över Peo Larsson. Han gör vad som förväntas av honom. Men skall man etablera sig i elitserien behövs lite mer än en "hårdsatsning" på värvar fronten.

Arenan är förvisso ett steg i rätt riktning men räcker det? Ska Skellefteå bygga sin framtid på en spelare som Larsson som känns som den enda unga i laget som kan tänkas lyckas framöver.

Spelare som Krekula, Öberg mfl lär ju inte spela hockey för alltid. Detsamma gäller naturligtvis Renberg som endast är en kortsiktig lösning så var egentligen är storsatsningen som han så stolt nämner i tidningarna.

Värva ihop ett lag med 30+ spelare är enligt mig ingen storsatsning utan snarare en felsatsning.

Vad Skellefteå behöver är väl en stomme att förlita sig på när klubbar som Lule, Modo, Timrå m.f.l kommer fram med talanger på löpande band. Kännns som om Skellefteå går in i samma fälla som Luleå gjorde under Tavve tiden då inte en enda junior etablerade sig i Luleås a-lag. Hemskt å tänka tillbaka till i den synpunkten. Roligare å tänka på det sportsliga, det kortsiktiga framgångarna som han förde oss till.

Men som sagt, långsiktigt, vars är storsatsningen?