Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Renberg

1162548 · » Till forumet


Sv: Renberg
ante08: och enligt Expressen så verkar Renberg ännu vara aktull för AIK. Skulle han komma klipper jag då mitt säsongskort och han platsar ändå inte i dagens AIK nä varva ned i Piteå istället Renberg.

Sv: Renberg
ante08: går just nu rykten om att Mikael Renberg är klar som ny trännare i Clemenäsnäs. Om ryktet stämmer får ju tiden utvisa som sagt.

Sv: Renberg
ante08: haha utanför Systemet på solbacken står det en hink med en skylt i på skylten står det någonting i still med en säsong till i AIK och en bild på Renberg. Det låg en tjuga och lite mynt där all heder åt dom som har gjort det ganska kul grej ändå.

Sv: Renberg
hellge: Nu blir skalman stolt..

Sv: Renberg
250kg kärlek:

Vi har inte sålt in vår stolta klubb på den asiatiska markanden ännu, först ska vi erövra Europa.

www.expressen.se/sport/ishockey/1.647450

Men att det är helt MoDolöst i Thailand är inte helt sant:

archive.pixbox.se/arkivet/synligt_18/06570000-06579999/640x480/6575424.jpg?0

Sv: Renberg
hellge: Alternativt kan det bevisa kärleken (den ni påtalar med jämna mellanrum) över erat hockeylag och därför er knapphändiga representation i dessa distrikt. Jag menar: vad vore Thailand framför ett SM-guld?

När det gäller Thailand och "Red Light - distrikt" väljer jag hellre det än en öde gata i Ö-vik eller Sundsvall.

Tro mig.

Sv: Renberg
250kg kärlek:

Våra prylar hittar man inte i "Red Light-distrikten".

Jag tror det kan vara bra om man inte knallar omkring så mycket i dessa distrikt.

Sv: Renberg
4EVER: Okej, åter till hockeyn.

Förra gången jag var i Thailand (i slutet av December 2006) fanns det massor av försäljare som saluförde Timrås, Skellefteås, Brynäs souvernier i sina stånd längs gatorna.

Det som var märkligt, och som bör tilläggas, var avsaknaden av MoDo-prylar. När jag frågade dem varför, sa de:

-What?? Mådå, näver höörd abåot it, sör.

Det är säkert.

Sv: Renberg
250kg kärlek:

Har aldrig testat det tidigare men bara hört gott om All-Inclusive-konceptet. Nu reser vi med ungarna så vi tänkte att om vi ska prova på det så får det bli nu...
Bara att vifta med bandet och få sin pilsner och låta ungarna hämta sin Cola när dom vill!

Tror det blir bra...

Det om det....

Åter till hockeyn! ;)

Sv: Renberg
4EVER: Intressant det där med "all inclusive". Vi åker varje år på semester. Vår familj består av 2 vuxna samt två barn (2 och 5 år). Vi har tittat på möjligheten med all inclusive men inte riktigt förstått fördelen med det. Ska man dra fördelar med det bör man (?) ägna största tiden vid hotellet. Rätta mig om jag har fel.

Det är många som väljer "all incluse- alternativet". Men för att dra fördelar av det, ska man inte oftast ägna tiden vid och omkring hotellet?

Vi har de senaste tre åren valt Thailand. En lång resa som tär på de små. Allrahelst den väntan man tvingas utså på Thailands alltför små flygplatser. Det är tortyr att stå och vänta i 40-gradig värme, i en vänthall utan AC och som dessutom packar in fler folk än man klarar av.
Fördelarna med Thailand är dock flera. Otroligt vänliga människor (i alla fall om man har små barn), billigt som sjutton är det också.

Nästa gång vi reser lär vi återigen överväga alternativen. Om barnen varit vuxna och vi kunnat åka själva hade Thailand varit det självklara alternativet. Men nu när barnen är små, resan till Thailand är lång och det jag nämnt tidigare, så kanske det blir en lugnare resa, med "all inclusive".

Problemet jag känner inför ett "allt inkluderat" är att jag känner mig fastlåst vid ett hotell för att dra nytta av prislappen.

Sv: Renberg
Fet-Ecke:

Hehe... Den var det klass på! ;)

All-Inclusive-resa dessutom! Blir nog byte av levern...

Sv: Renberg
4EVER:"Den som lever får se.." med tanke på vart du skall så menar du väl: Den som har en lever får se!

Sv: Renberg
Knegare:

Självklart - ALLTID! =)

Nu drar man till Turkiet i två veckor för lite sol å bad. Fördelen med det är att man slipper våndas i dessa silly tider, men... finns väl datorer där nere åxå!;)

Drömmen vore ju att få komma hem och Peo värvat bomben med stort B!
Känns lite som han är skyldig oss det med tanke på Lennartsson!

Den som lever får se..

Kör hårt!

Sv: Renberg
4EVER: Kan bara konstatera MYCKET bra skrivet...f*n man blir nästan rörd till tårar...åsså blir man givetvis MYCKET stolt!

Sv: Renberg
Lövva:

En SAIK-supporter är ALLTID stolt!

Stolt över att vi har bättre ekonomi än er ivarje fall! Stolt över att vi har en klubbdirektör som åtminstone kan föra sig i media! Stolt över att vi alltid spelar med hjärta! Stolta över att 35-åringar (förstår att du menar Renen) väljer att spela med oss! Stolt över att vi kämpade ner er i vinter!
Vad utvisningarna anbelangar så kan jag inte bry mig mindre. Däremot kan man nog konstatera att utvisningar gärna drabbar nykomlingar....

Kan tyvärr inte stå för vad ordningsmakten sysslar med... men å andra sidan.. är ni stolta över erat beteende? Vilka supportrar behöver motas med tårgas och vilka supportrar står och väntar på att hoppa på bortasupportrarna vid bussen?

Som sagt - en SAIK-supporter är ALLTID stolt!

Sv: Renberg
4EVER: Över att ni spelade kvalserien förra säsongen? Över att eran ordningsmakt är som dem är? Över att ni väljer att satsa på 35: åringar? Över att ni drar på er mängder med utvisningar?

Jaja, det är ju alltid något att vara stolt över

Sv: Renberg
Lövva:

PRECIS ALLT!

Sv: Renberg
4EVER: Medans ni är stolta över....?

Sv: Renberg
Albert Hall:

Vi lägger krutet på vårt eget NP-forum men det är kul att ni är stolta över ert HS!
Då har ni ivarjefall nåt att vara stolta över just nu i Luleå....

Ha en bra sommar!

Sv: Renberg
fast jag har ju alla tangenterna hemma...

Sv: Renberg
spud: Briljant! Jag önskar att jag hade kunnat skriva så själv!

Sv: Renberg
Albert Hall: Men jag har inte läst nåt i modoboken om Renberg...

Sv: Renberg
4EVER:

Av en slump så upptäckte jag att du citerat mig i den här oftast supertråkiga gästboken. Ja, jag är mycket glad att han valde Skellefteå (varför har jag även berättat i den kvalitetsmässigt bästa gästboken på HS).

Sv: Renberg
Ambroo: Det är väl snarare så att det är svårt att förklara något som det inte finns något argument för, såsom du försöker nu.

Jag håller med orio att det är bara att grattulera det fåtalet som får ta steget upp i eliten.

Sv: Renberg
spud: Det är väl kärleken till spelaren som han i första hand vill få fram och vilken inkompetens klubben i ett sådant fall skulle ha. Äh, varför förklara något för en imbecill...

Sv: Renberg
orion: Stort att erkänna att MODO är så mkt bättre än tik att man ska grattulera spelare som får ta steget upp i elitklassen.

Sv: Renberg
Lövva: Om Robert Carlsson hade gått till MoDo hade jag (med tårar i ögonen) gratulerat honom, sen hade jag förbannat Timrå IK!!! 

Sv: Renberg
Albert Hall//
"Ja, jag räknar kallt med att det inte blir Skellefteå, så galen kan han väl ändå inte vara? Om han tycker att pressen som ”frälsare” var stor i LHF, vad blir den då där? Tror han att han vinner SM-guld i SAIK? Han fattar nog också att han inte är mannen som kan ta över Werners roll som pådrivare och kämpe med sina skador. Jag är mest förundrat att det finns Schlefftebor som tror det. Fast att han går till Skellefteå är faktiskt vad jag önskar, det vore klart roligast att följa."

Sådärja, alla nöjda å glada! =)

Sv: Renberg
Lövva: Om nu Carlsson skulle vara så dålig som ni beskriver Renberg och att jag absolut inte ville ha Robban i föreningen, så skulle jag bli glad om han skrev på för Modo. Då skulle dom få dras med honom.

Sv: Renberg
Lövva å spud:

Föreslår att ni tar det där via mail eller snabbmess!
Hyfsat ointressant brevväxling....

Sv: Renberg
spud: Menade Sundström hela tiden, vet itne varför jag skrev Sundqvist...

Sv: Renberg

Sv: Renberg
Lövva: Äää vi hade 4 pp kedjor och ett pucko i båset. Vi hade behövt en samme som kunde gå inte och göra skitgörat.

Sv: Renberg
spud: Tror det var för mycket NHL stjärnor överhuvudtaget å att pressen blev för stor

Sv: Renberg
Lövva: Du tror på allvar att Sundqvist skulle kunnat gjort nåt åt den saken? Hade vi däremot fått hem Samme Påhlson och Nicklas Sundström kommit överens med Kenta ja då hade det kanske gått annorlunda.

Sv: Renberg
spud: Duger inte i det sammanhanget? Hmm, det var alltså en rejäl felsatsning från Modos sida eftersom dem inte direkt motsvarade förväntningarna den säsongen

Sv: Renberg
Lövva: Ja det var ömsesidigt, Sundqvist duger inte i de sammanhangen.

Sv: Renberg
spud: Sundqvist valde väl bort Modo under lockout säsongen?

Sv: Renberg
Lövva: Mer än timander jonsson svarten susse?

Sv: Renberg
spud: Precis. Å jag tror defentivt spelare som Bremberg, Ölvestad m.f.l faller under den kategorin

Sv: Renberg
Lövva: det har jag inte påstått heller, men hjärta för mig är att ge gärnet för klubben man älskar och bara för att man älskar den. Inte för att man får betalt för att älska den.

Sv: Renberg
spud: Hjärta kan du visa precis lika mycket i div3 såväl som i en SM final. Det spelar ju ingen roll...

Sv: Renberg
Lövva: om man räknar hjärta att jaga ikapp en hopplös icingpuck omgång 39 borta mot malmö så.. Sen vet jag inte om du blandar ihop hjärta och et väl fungerande lagspel.

Sv: Renberg
spud: Tror faktikst laget med mest hjärta i fjolårets upplaga av Elitserien var Djurgården. Kändes så i alla fall.

Sen blir jag gång på gång överraskad utav Mora. Så dem är defentivt en kandidat till den titeln trots mängder av importer

Sv: Renberg
Dream Team: ?

Sv: Renberg
spud: Seså, försök göra dig själv en tjänst nu. Genom den där typen av inlägg bevisar du ju bara din egen okunskap gång på gång.

Sv: Renberg
Lövva: Fast alla vet att laget med störst hjärta vann.. Och till skillnad från TIK så hade vi energi kvar till lite annat sen också.
Inte bara sitta i slips och se obegåvad ut i canal+

Sv: Renberg
spud: Hade det inte funnits någon så tvivlar jag på att Timrå hade lyckats med att vinna tre matcher mot Modo i slutspelet

Sv: Renberg
Lövva: Okej, ta bort alla som fyllt 60 så är det genast mindre än 3.

Sv: Renberg
Knegare: Aldrig påstått något sådant. Men även om vi skulle ligga ett, ni tolva eller helt tvärtom skulle ni ändå vara de största konkurrenterna. Så länge bägge är i ES

1162548 · »