Skellefteå AIK

16006 inlägg · 301 ämnen

Inlägg #886221

Sv: Renberg
4EVER: Intressant det där med "all inclusive". Vi åker varje år på semester. Vår familj består av 2 vuxna samt två barn (2 och 5 år). Vi har tittat på möjligheten med all inclusive men inte riktigt förstått fördelen med det. Ska man dra fördelar med det bör man (?) ägna största tiden vid hotellet. Rätta mig om jag har fel.

Det är många som väljer "all incluse- alternativet". Men för att dra fördelar av det, ska man inte oftast ägna tiden vid och omkring hotellet?

Vi har de senaste tre åren valt Thailand. En lång resa som tär på de små. Allrahelst den väntan man tvingas utså på Thailands alltför små flygplatser. Det är tortyr att stå och vänta i 40-gradig värme, i en vänthall utan AC och som dessutom packar in fler folk än man klarar av.
Fördelarna med Thailand är dock flera. Otroligt vänliga människor (i alla fall om man har små barn), billigt som sjutton är det också.

Nästa gång vi reser lär vi återigen överväga alternativen. Om barnen varit vuxna och vi kunnat åka själva hade Thailand varit det självklara alternativet. Men nu när barnen är små, resan till Thailand är lång och det jag nämnt tidigare, så kanske det blir en lugnare resa, med "all inclusive".

Problemet jag känner inför ett "allt inkluderat" är att jag känner mig fastlåst vid ett hotell för att dra nytta av prislappen.