Södertälje SK

2611 inlägg · 374 ämnen

SSK:s fullständiga KOLLAPS mot RAGGARGÄNGET Västervik

2476916 · » Till forumetSv: SSK:s fullständiga KOLLAPS mot RAGGARGÄNGET Västervik
TIKTok: SSK kör returmöte med Västervik i Scaniarinken imorgon fredag. Vad ska vi tro för slutresultat i denna batalj? 0-20 för Västervik och nytt klubbrekord?

Åtminstone för SSK:s del så slipper man Västerviks raggartuta på repeat och det får anses som en vinst i sig oavsett om resultatet slutar 0-20 till raggarna från den vackra ostkusten. Man gläds säkert åt det lilla som SSK-supporter.
Kommentera

SSK:s fullständiga KOLLAPS mot RAGGARGÄNGET Västervik
Hujeda mig, vad är det som händer i kringlornas stad? Södertälje SK fortsätter skriva historia med enorma BRAKFÖRLUSTER. Ett sådant totalt sönderfall som man ser inom SSK gör till och med SOCIALDEMOKRATERNA sjuka av avund!!!!

SSK var en gång i tiden en maktfaktor inom svensk ishockey men idag STOLTSERAR man med 10-0 förlust mot BONNGÄNGET Västervik som kör med RAGGARTUTA som måljingel!! Periodpauserna när CMORE vevar repriser var som att lyssna på psykologisk krigsföring!!! Hahaha, öronen blödde verkligen. SSK fick nog många att uppsöka örondoktorn igår kväll. Helt makalöst.

SÖDERTÄLJE SK - Bakåt och nedåt. Tillsammans!

Ett citat från VÄSTERVIKS EPISKA matchrapport:

"I den tredje perioden skulle VIK trycka gasen i botten samtidigt som Södertälje tappade all tro på sig själva och VIK kunde i den sista perioden göra hela 6 mål och vinna matchen med den största segern någonsin i klubbens historia i HockeyAllsvenskan."

www.vikhockey.se/artikel/6pewakwn5-6h8ki1/matchrapport-vik-tog-historisk-seger-mot-sodertalje
Kommentera

2476916 · »