Södertälje SK

2604 inlägg · 372 ämnen

Välkomna, Peter och Peter!

1156527 · » Till forumet


Sv: Välkomna, Peter och Peter!
Peja:
I SSK:s slimmade organisation får nog alla dra ett tungt lass. ;)

Jag räknar med att både Gröndahl och Despotovic tar en plats i truppen.
Kommentera

Sv: Välkomna, Peter och Peter!
Puh: Ja, men att vara spelare och ledare är två olika saker. Minns t.ex hur Tomas Jonsson floppade i Brynäs. Larsson lär få dra ett tungt lass i SSK.

Förresten kommer Gröndahl att få en plats i A-lagstruppen nästa säs?
Kommentera

Sv: Välkomna, Peter och Peter!
Peja:
Visst är det en chansning sett till tränarparets erfarenhet (eller brist på dito) men jag tror att det mer handlar om personlighet än spelarmeriter. Poppe är en mycket uppskattad och respekterad person sedan åren i SSK, en riktig ledartyp och pådrivare. Jag såg honom i VIK:s bås när de mötte SSK och Poppe var definitivt den mer aktive av tränarna även om Lars Ivarsson officiellt var huvudtränare.

Peter Larsson är en helt annan typ av person, mer lågmäld och eftertänksam. En strateg som lyckades ta ett nederlagstippat J 20-lag till Top 8. Jag tror de kan komplettera varandra på ett bra sätt, däremot tror jag inte de kan trolla - SSK måste naturligtvis få ihop en ES-mässig trupp för att detta ska funka. Talet om "budgetsatsning" gör mig lite orolig.
Kommentera

Sv: Välkomna, Peter och Peter!
Puh: Konstigt tränarval. Känns som att SSK bara går på spelarmeriter?
Kommentera

Sv: Välkomna, Peter och Peter!
Puh:
Det skall bli intressant och se vad dom levererar för spelidé. Med en spelarbudget som skall bantas ner med 20 %.

Nåja, vi får väl se vad som trilllar in i spelarväg.
Kommentera

Välkomna, Peter och Peter!
Så blev det äntligen klart med ny tränarduo och som det ryktats ett tag så blir det Peter x 2 som tar över, Popovic som huvudtränare och Larsson som assisterande. Två ganska oprövade kort, alltså men en rätt spännande konstellation. Hoppas detta nu innebär att det kan börja hända lite saker på spelarförvärvsfronten också, det har ju varit rätt magert hittills.
Kommentera

1156527 · »