Sportspel

569 inlägg · 61 ämnen

Hockey-HT

490294 · » Till forumet


Sv: Hockey-HT
Bjeee_3: Dom släpper 8.000 extra lag på Hattrick de närmasta veckorna, så då har du chansen att få ett lag. Min flickvän fick vänta i drygt en månad på sitt.

Om du har spelat mycket MZ så blir du säkert besviken på Hattrick. Det är väldigt spartanskt grafiskt sett, och du kan bara träna en typ av spelare åt gången.
Kommentera

Sv: Hockey-HT
WaterMelonMan: Jo de har du rätt i man betalar för mycket pengar men de ä det bästa manager spelat ja spelat på internet. Men som du säger såkostar de för mycket har anmält mej på hattrick men får ju inte laget.=( men de kasnske ä bätre som du säger.?
Kommentera

Sv: Hockey-HT
Bjeee_3: Ja, jag testade att lira fotboll på MZ för något år sedan, men gav upp eftersom det kändes som om allt gick ut på att man skulle pröjsa.

Betala för att får regga sig (kan jag leva med iofs), betala för att vara med i cuper, betala för ditt, betala för datt. Tyckte inte heller att spelupplägget kändes helt ok, hade svårt att hitta den information jag ville.

Har spelat Hattrick i två år och där känns det mer som om spelet är uppbyggt på att man skall interagera med andra. Men nu verkar det ju som om det är en dal som signar upp sig på livehovkey, så jag får nog väcka upp mitt lag där igen.
Kommentera

Sv: Hockey-HT
WaterMelonMan: Har du kollat in MZ ManagerZone de kostar iförsig pengar men de ä grymt har Fotboll och Hockey snart F1 med.
Kommentera

Sv: Hockey-HT
WaterMelonMan: Har anmält mig nu och står i kö. Mitt lag heter "Team Hjälters" och hemmaarenan "Hjältevallen"...
Kommentera

Sv: Hockey-HT
RöDaBaSkErN:

Jag har inte riktigt kommit in i spelet, men lirar gärna ett par träningsmatcher.

Mitt lag heter Läckö Buttkickers, och lirar i Värstergötland.
Kommentera

Sv: Hockey-HT
livehockey.se är kanon saknar bara någon att spela träningsmatcher emot... Nån ledig?
Kommentera

Sv: Hockey-HT
Tackar Dragan! Skall genast kolla vad detta spel kan erbjuda.
Kommentera

Sv: Hockey-HT
WaterMelonMan: Det finns ett ställe som heter livehockey.

Du når den via länktipset
Kommentera

Hockey-HT
Jag lirar hattrick (se länken) en hel del. Och fotboll i all ära, men visst vore det roligare med ett liknande spel där man leder ett hockeylag i stället?

Är det nägon som känner till om det finns något sådant spel på nätet? Ett plus om det är gratis och inte kostar en massa SMS-pengar som Aftonbladets hemska fotbollsmanagervariant.
Kommentera

490294 · »