IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

Klacken

111301 · » Till forumet


Sv: Klacken
Nikke89: Tror nog det är närmare 85% bestämnt. Dessutom verkar det bara bli fler och fler.
Den mäktiga supporterskaran finns ju redan nu i Timrå, så åk oftare dit om du vill uppleva det.
Heja Timrå.
Kommentera

Sv: Klacken
Tänk om alla som är född och lever i Sundsvall,kund heja på Sundsvall Hockey.Vilken mäktig supporterskara det skulle bli.
Som det är nu är minst 50 % av Timrås publik från S-vall.
Älska Sundsvall Hockey.
Kommentera

Sv: Klacken
Da Beezer: Näe nu lägger jag det där bakom mig.
Men det va ju bra att det bara var en person som gjorde fel iaf.
Kommentera

Sv: Klacken
Da Beezer: Jag informerade 2 ordningsvakter som stog nedanför våran klack. Men dom verkade inte bry sig. Dom bara skakade på huvet å sa att dom skulle ta tag i det i pausen.
Kommentera

Sv: Klacken
GuRRa: Det låter ganska konstigt att en person kan stå mitt i Sundsvallsklacken och göra så sex gånger utan att någon i hans närhet reagerar.

Om du nu inte misstog dig så borde du ha gjort någonting åt det hela genom att antingen kontakta polis, Sundsvall Hockey, Sundsvall Fans eller den enskilde individen. Att skriva det här ger ju liksom ingenting annat än att du drar skit över Sundsvall Hockey och dess supportrar på grund av en individs enskilda agerande.
Kommentera

Sv: Klacken
Da Beezer: Jag vill inte på något sätt smutskasta Sundsvalls fans.
Men jag garanterar dig att det ja säger är sant.
Kommentera

Sv: Klacken
Da Beezer:
Du har rätt.... personligen tycker jag det fortfarande finns för många från båda lägren som fortfarande har denna hatattityd gentemot det andra laget...... jag kan erkänna att jag tycker det är kul när det går bra för Sundsvall....känner inte det minsta hat gentemot..... händer till o med att jag kan gå på Sundsvallsmatcher ibland ifall jag inte har bättre för mej...

Lycka till imorrn!!!!!
Kommentera

Sv: Klacken
GuRRa: Om det är som du säger så är det naturligtvis mycket beklagligt. Jag skulle dock tro att du misstagit dig. Många höjer sina armar under diverse ramsor i och med att de applåderar. Det sker i Sundsvalls klack och jag såg även många som gjorde så i Timrås klack. Du kanske helt enkelt misstog dig..?

Sen så kan man fråga sig vart du vill komma med det hela genom att skriva det här. Är det bara för att försöka smutskasta Sundsvallssupportrar? Jag kan garantera dig att samtliga inom Sundsvall Fans och Sundsvall Hockey tar avstånd från sådant.

Jag har varit med om några händelser där jag sett både spelare och supportrar från Timrå uppträda illa. Dessa händelser innefattar också en incident där en av de ledande inom Timrås supporterklubb betett sig illa och kränkande. Är det verkligen nödvändigt att försöka starta en pajkastning över Internet? Ville jag göra någonting åt det, så skulle jag i så fall ta kontakt med de berörda parterna.
Kommentera

Sv: Klacken
Under derbyt igår såg jag en mycket otrevlig gest mitt i Sundsvallsklacken.
Det var en kille iförd Sundsvall hockeys matchtröja och en gul supporterhatt. Den här killen roade sig med att vid ett tillfälle lyfta sin högra hand mot taket i minst 6 stycken fullt synliga Hitlerhälsningar.

Va detta verkligen nödvändigt???.
När du befinner dig på allmän plats iförd ditt lags färger så ska du nog vara lite mer försiktig med dina åsikter och sympatier.
Kommentera

Sv: Klacken
gud: Jag hade inte tid att räkna. :-) Officiellt så var det fullsatt och 3300 personer i hallen fördelade på fyra ståplats- och två sittplatssektioner.
Kommentera

Sv: Klacken
GuRRa:
tyvärr är det för många i S-vall klacken som lider av mindrevärdeskomplexs..så deras nivå sjunker under alla andras...
Kommentera

Sv: Klacken
Da Beezer:
ok..men hur många var det ikväll??
Kommentera

Sv: Klacken
gud: Jag har ingen aning hur många personer det var i den sektionen. Många var det, men knappast 1000 personer.
Kommentera

Sv: Klacken
Da Beezer: Okey,nu har jag sansat mej något.Men jag blev jävligt imponerad.1000 pers var kanske att ta i,men 800 pers måste det ha varit.
Kommentera

Sv: Klacken
Tänkte bara ställa en liten fråga.

När vi i Timråklacken ropade "Vi älskar sundsvall" och "kämpa sundsvall" så där lite skämtsamt under matchens gång.
Så fick vi "Hata Timrå" till svar. Varför???. Genom att skrika dessa ord så ger ni eran klubb dåligt rykte. Ge igen med samma mynt istället. Då blir allt mycket trevligare kanske till och med roligare.

Vi i Timrå IK Supporterklubb har ingenting emot er Sundsvallfans så varför tycker ni då så illa om oss???.
Kommentera

Sv: Klacken
gud: Många var vi...dock svårt o bedöma när man stod i klacken...... så den bedömningen får en Sundsvallare göra..... men bra drag var det.... från båda håll.. :)
Kommentera

Sv: Klacken
Da Beezer:
kan du ge en rättvis bedömning??
hur mycket Tikare var det??
Kommentera

Sv: Klacken
Nikke89: Håller med,jag satt på södra sitt det så häftigt ut.
Kommentera

Sv: Klacken
Nikke89: Är du full eller? Minst 1000 personer?
Kommentera

Klacken
Jävlar vilken mäktig klack Timrå hadde,det måste ha varit minst 1000 pers.Nästan alla klädda i rött och vitt.Det var också häftigt med jätte flaggan när dom gjorde mål.Men jag tycker även våran klack var hyffsad,syn att så många gick hem efter 2:a perioden.Jag tycker laget ser riktigt intressant ut,tror på en kulig säsong.
Kommentera

111301 · »