IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

Inlägg #500893

Sv: VARFÖR DETT HAT ???
Messiah: Jag har aldrig sagt att det är fel att sponsra ett attraktivt hockeylag. Dvs, jag tycker inte att alla sponsorer ska sponsra Sundsvall bara för att det flesta ligger i sundsvalls kommun.
Det jag menar är att Timrå IK förmodligen inte hade haft lika bra ställt ekonomiskt om Sundsvall och Timrå legat så pass nära. Sponsorer = Pengar. Eftersom Sundsvall oftast nämns i Media när det handlar om Timrå IK, så tror jag, att Timrå IK blir mer attraktivt. Så det vinner nog Timrå IK en hel del fördelar på. Det tycker jag är störande. Alltså tar ni den stora delan av kakan. Ursäkta om jag var oklar.

På vilket sätt menar du att Sundsvall Kommun åker snålskjuts på Timrå IK? Det är inte direkt så att Timrå IK är avgörande för Sundsvall Kommuns existens. Vi har ju Giffarna, Dragons, Gatufesten för att dra up NÅGRA exempel. Det förstår nog du också eftersom du är från Sundsvall.

Det är skillnad på fans och fans. Jag vet bl.a. att Bajen-fans inte alls gillar alla leksands-bajare (inom fotbollen). Detta var en av andledningarna att det blev oroligheter när Leksand - Hammarby möttes i SA. Jag förstår att dom inte gillar det.
Jag har lite svårt för de Timrå-Fans som är Patroner också. Varför kan man inte hålla på IFK Timrå? Jag tycker inte att det spelar någon roll om man spelar i Div 2 eller i allsvenskan. Är man ifrån Timrå dessutom.
Så för att svara på din fråga så kan jag väl erkänna att jag överdrev en del.

Återigen så tar jag England som exempel. Vem där håller på Oldham om man är ifrån Manchester? vem håller på Southampton när man är ifrån Portsmouth? Chelsea - Arsenal - Millwall - Tottenham etc, etc..? Det är nog ingen! Detta gillar jag. Det är klass, härliga hjärtan till laget och sanna supportar.

Förstår inte varför du kallar det ovettigt? Det är min åsikt.
Du säger själv att du tycker det är roligt när Kovland vinner men ändå är dom helt ointressant. Jag får inte det att gå ihop? Men medgångare resonerar väl så antar jag.
Kommentera