IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

Inlägg #500960

Sv: VARFÖR DETT HAT ???
Tribute: Det står nu klart för mig att du är en inskräckt och ganska trist person, vilket är tråkigt.

Om jag är född i Timråkommun men sen vid 20 års ålder flyttar till Leksand. Måste jag då byta lag att heja på?

Timrå IK är just nu det bästa som västernorrland sportmässigt kan erbjuda (ja jag räknar även MoDo in där, titta i tabellen). Sen att påstå att Sundsvall inte får PR pga Timrå IK's framgångar är bara fånigt för det vet du lika väl som jag att dom får. Jag vill hävda den motsatta effekten till det du påstår.

Några av Timrå's sponsorer

SCA (Världskoncern)
Bridgestone (inte ens svenskt)
Milko (Nationellt företag)
Oskars Surströmming (Löta företag)

Skulle möjligtvis ha "stulit ST då men sist jag kollade sponsrade dom IFS också

Jag tycker man får heja på vilket lag man vill oavsett vart man bor eller vad man heter i efternamn. Men där tycker vi tydligen olika vilket gör det meningslöst att fortsätta prata. För jag anser till skillnad mot dig att man INTE måste heja på det geografiskt sett närmaste laget, utan man hejar på det lag man tycker är bäst.

Jag anser mig inte ens vara Kovland-supporter än mindre medgångsupporter. Jag tycker det är roligt när det går bra för mitt närområde. Återigen tycker vi olika. Jag anser att man får glädjas åt ett lag man inte är Supersupporter åt, du verkar anse att man får bara heja på ett lag och måste då automatiskt tycka illa om alla andra.

Det är sånna som du som skapar konflikter som inte behöver finnas. Som Timråiter som är så också vilket jag tycker är lika beklagligt.

Jag skiter fullständigt vad dom gör i England för jag bor i Sverige jag. Jag bryr mig inte heller särskilt mycket om fotboll för den delen heller och ser man vad den attityd du vill ha skapar så tycker jag det är tragiskt att du vill ha sånt här också. Trångsynta fanatiker skapas med en sådan attityd och sånna betackar jag mig för...
Kommentera