IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

Inlägg #501817

Sv: VARFÖR DETT HAT ???
Tribute: Jag skriver som jag uppfattar dig, hur andra uppfattar dig och hur du uppfattar dig själv är upp till dessa personer och dig. Sist jag kontrolerade har jag rätt att i detta land hålla vilken åsikt jag ville.

1. Vad är då problemet med att Timråbor hejar på GIF och att Sundsvallsbor hejar på TIK? Som du skrev tidigare så var det ju enligt dig fel, eller jag kanske missförstod dig.

2. Det är ditt problem inte mitt, Jag har väl aldrig sagt att du har något emot Kovland heller, eller?

Du får ha vilka lag du vill i ditt hjärta och dessutom hur många du vill, det är det som är det fina med det här landet.

Det jag sedan påpekade är att den "engelska" modellen om att älska sitt lag och hata alla andra lag och fanatisk hängivenhet till detta skapar Huliganism och det är ingen diskution utan detta är ett välkänt faktum. Jag personligen är inte intresserad av sådana supportrar för jag anser att själva grundtanken med att vara supporter är att hejja på sitt lag i med och motgång och göra endast just det. Dvs koncentrera sin energi på att "hjälpa" sitt lag med stöd på dom trevliga sätt som dom flesta här i detta avlånga land ändå gör.

Jag har aldrig påsått att jag har "fett" bra koll på vem du är (enligt min åsikt ett fruktansvärt löjligt uttryck förresten). Jag skriver som jag uppfattar dig och om det senare visar sig att ajg hade fel jag då får jag ta det då. Du är säkert en jättebra kille enligt många men jag uppfattar dig inte riktigt så tyvärr.

"Sånna som du som skapar konflikter" är syftat till "HATA TIMRÅ" och "den "Engelska" supporter modellen är min önskan".

Sen när du drar ner det hela till nivån "ska vi träffas och göra upp" och det syftat till utlägget om vars du bor, längd, vikt och föräldrars namn osv osv. Ja det försärker ju tyvärr min uppfattning om dig enligt tidigare utlägg från mig sida.

Dom kommer att bygga en hockeyrink i helvetet innan jag skulle klappa till någon bara för att den person hejar på ett annat lag eller inte tycker om det lag jag hejar på. Den inställning slutade jag med när jag klev ur sandlådan.

Sen innan nån påpekar det så vill jag säga att jag är fullt medveten om att det finns otaliga massor av engelska supportrar som är jättebra men ovanstående argumentering baseras på att man oftast hänvisar till huligansim när man talar om den "engelska supporterskaran" så ta inte illa upp alla som inte passar in på den senare bilden det är inte menat om er.

Jag hatar inget lag, tycker heller inte särkilt illa om något. Men jag älskar Timrå IK och det är vad det handlar om för mig som supporter
Kommentera