IF Sundsvall Hockey

1349 inlägg · 155 ämnen

Inlägg #503017

Sv: VARFÖR DETT HAT ???
Tribute: Ja just ja, citat var det ja. Kenneth som jag fortfarande inte kommer ihåg vad han heter i efternamn uttalade sig i boken Årets Ishockey i mitten av sjuttiotalet när Tunadal låg och slogs för att ta sig upp i högsta serien. Heffners var uppe och vände ett år i högsta serien och Tunadal var nära att gå upp. Årets Ishockey gjorde en artikel om det "nya" medelpadslaget Tunadal som stuckit upp och då förklarade klubbens starka man att man byggde upp föreningen med Timrå som förebild.
 
När det gäller mainstream så fattar jag inte hur du använder ordet riktigt. Main-stream, middle-of-the-road, vad du vill, tolkar jag som att man följer den stora massan. Jag trodde det var det du menade, att eftersom "alla" håller på elitserielaget Timrå så är det coolt och alternativt att hålla på Sundsvall Hockey. Möjligen. Men i så fall är det knappast coolt och alternativt att hålla på Arsenal. Det är du ju inte direkt ensam om.
 
Apropå citat, det här är fint: "Man Utd blev populär för några år sedan" Jo men visst. Det har väl varit det mest populära laget i Sverige sedan femtiotalet i alla fall. Jag även berätta att det finns rätt många som följt Arsenal redan före förra säsongen. Och så vidare. Lyft blicken från gymnasieskolans korridorer eller vad det nu är för referenser du har när du drar dina slutsatser om världen.
 
Även på hockeyforumet finns det en avdelning för Fotboll om du missat det, kolla under "övrigt" i menyn till vänster. För min del är amerikansk fotboll hetast just idag.
Kommentera