1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4634 inlägg · 366 ämnen

Forum

« · 1948349 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Är din roll över-Moderator alltså?

Jag har flera gånger lyft rasism, personangrepp etc. Nu är sådant bortstädat av dynastiernas eminenta moderator, och det är riktigt bra. Äntligen har dynastiernas ett välstädat och välskött forum. Hur det är inne på MoDos allsvenska forum har jag inte riktigt koll på då jag sällan läser och skriver där inne. Men bland seriekonkurrenterna vill jag lyfta fram Qatars moderering som ett skräckexempel, fast där brukar ju du som över-moderator vara och heja på?
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund & {Barbro}

Har ni kollat igenom reglerna för HS, det som gäller för alla forum och gästböcker?

Här får ni en liten inblick:

Du ska INTE:
*Angripa personer (det är deras åsikter eller resonemang du ska ifrågasätta).

-Detta är ju något ni är experter på att göra. Hur var det med att förnedra andra genom att t.ex be dessa "köra upp en dildo i tvåan" snack om "spermier i analen" osv. Andra kan säkert fylla på med mer exempel. Dessa inlägg får ju dessutom stå kvar, tycker du att det fyller en funktion på ett hockeyforum?

*Ej heller inlägg som uttrycker missaktning eller nedvärdering för folkgrupp, eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, kön, hudfärg, sexuell läggning, nationellt eller etniskt ursprung eller trosbekännelse.
*Svordomar och grovt språk undanbedes. Dina inlägg ska hålla en kamratlig ton och hålla ett vårdat språk för allas trevnad.

-Finns ju flertalet exempel på när detta bryts emot och när inläggen får stå kvar t.ex "Domaren är en hora", ändra namnet på en spelare så det blir "Horan" istället för Horak, ändra en skribents nick så det refererar till en nazistisk symbol osv. Hör detta hemma på ett hockeyforum? Bryter de mot HS regler ovan? Inläggen får dessutom stå kvar trots att många har anmält dessa.

*Därför kan det aldrig vara acceptabelt med övertramp som innefattar exempelvis grovt språk, hot och liknande.

-Nej det går inte att skydda dessa inlägg genom att kalla dessa för poesi. Det är flertalet som reagerar på detta men inget görs.

Listan går att göra längre ifall du så önskar, men jag tror dessa få exempel visar på hur er bok missköts å de grövsta. Andra får gärna fylla på ifall de orkar, men jag tycker dessa exempel visar tydligt hur det ser ut. Vi ska också komma ihåg att detta inte är en isolerad händelse, så här har det sett ut över de senaste ca 3 åren och ingen förbättring är i sikte.

*Om det skulle visa sig att en moderationssledare går över gränsen och bryter mot detta ska en varning utfärdas. Moderationsledaren ska ha rätt att uttala sig i ärendet. Därefter tar forumledarna och evaluerar händelsen och utför åtgärder som kan sträcka sig från en vanlig tillsägelse till att man blir bortplockad som moderationssledare och i värsta fall stängs av från sajten.
* Givetvis får de lokala reglerna inte bryta mot de generella reglerna som gäller för hela Hockeysnack

-Intressant att er moderator får sitta kvar. En sådan misskötsel av en sida på hockeysnack har jag aldrig sett under alla år här. Inlägg som direkt bryter mot HS regelverk och mot regelverket i er bok får står kvar, inlägg från övriga skribenter som markerar mot detta tas bort och ingen förklaring ges. Här önskar man att det ansvariga samt forumledarna går in och markerar.

*Vid ifrågasättande av moderators beslut och diverse konstigheter ska dock någon eller samtliga av forumledarna vara behjälpliga som stöd eller genom att vidta direkta åtgärder.

-Vilka är dessa forumledare? Skulle vara intressant att höra deras åsikt i denna fråga och ifall detta är något som HS vill stå för.


Har sagt det och säger det igen, fixa till SAIK forumet eller stäng ner det för gott. Det finns ett par vettiga Skellefteå fans på denna sida, men ingen av dessa vill skriva i SAIK boken eftersom de inte vill bli förknippade med Yoda och Barbro, och de har fått sin del av hån genom åren också. Ge dessa en chans att bygga upp en vettig SAIK sida, just nu håller de hellre till i Luleås forum vilket i sig är ganska komiskt.

Yoda: Du behöver faktiskt inte svara på detta, kommer väl bara något hån eller annat ogenomtänkt. Däremot skulle det vara intressant att få en utläggning från Barbro hur han/hon ser på sin roll som moderator och hur väl modereringen fungerar enligt existerande regelverk på HS.
+8
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Jag är då skitnöjd över modereringen på dynastiernas sida. Inga personangrepp, inget som drar ned dynastiernas namn i smutsen, inlägg ska vara relevanta för dynastiernas. Barbro är ju kingen!

Hur modereringen är inne på MoDos sida, det lägger jag mig inte i.

Men klassen inne på dynastiernas är klart högre än inne på Qatars sida, och där brukar du vara inne och heja på.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Du behöver inte försvara det du skriver. Detta är en fråga till er moderator angående påståendet om provokationer och väldigt underlig moderering på er sida. Skulle vara intressant att höra resonemanget och hur tanken går.

Men fortsätt du vara stolt över det du skriver och hur du uttrycker dig, säger ju en hel del om dig som person.

Som sagt hoppas att någon sätter ner foten och markerar mot det som skrivs och klimatet i er bok.
+10
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Spelar inte ni i allsvenskan där ni ligger på femte plats, 14 poäng upp till kvalplats?

Vi har 7 SM-finaler på 8 år. Men igår uppträdde vi som MoDo på isen.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

Förklara vart provokationerna i detta inlägg finns?

Det är ok för Yoda att börja med att håna Modo och Brynäs fans, men inte att svara på detta? Varför får det första inlägget vara kvar men svaret tas bort?

Du ser uppenbarligen inte att du målar in dig i ett hörn. Byt nick till "Kim Jong un", för det är mer passande.

Och ja jag kommer att fortsätta lyfta fram detta tills en förändring sker eller någon tar tag i detta.

Yoda:
Pinsam jävla insats. Nyttigt att få känna sig som en MoDo/Brynäs supporter.

Rytter:
Du kommer aldrig få känna dig som en modo eller brynässupporter.

Du kommer aldrig få uppleva stoltheten vi känner att våra klubbar fostrat stora spelare som spelat hem vm guld och os guld för Sverige. Spelare som dominerat i Nhl och vunnit sc, poängligor och tillhör de riktigt stora där borta.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:
Du fortsätter besöka vår bok med rena provokationer utan vettigt innehåll. Jag väljer att radera isf att stänga av för du kanske lär dig hålla rätt nivå.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

jag delar då inte ditt "ovanliga" intresse av får i alla fall...
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Tänkte bara för skrivstilen och texten i insändaren är väldigt lik en viss Ossian på NP.

Om det är samma så skämms gubbe du är ju en 60 plussare och borde inte skriva texter här som du gör.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

kanske det, kanske inte.

Rytter, är det en man eller kvinna? Jag gissar på en tant i 50-årsåldern.
+1
Kommentera


Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro: Vad jag förstår så verkar många andra skribenter ha problem att hamna på godkänd nivå för gästboken, även om de inte bryter mot hockeysnacks regler.
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

jag hör fiolstråkar spela när jag läser ditt tårdrypande inlägg. Vilken tragedi.

Skriv en bok om det vettja!
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Det är något fel på grundvattnet i Skellefteå.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

Kan tillägga att inlägget där yoda ändrade en skribents nick så det skulle referera till en nazistisk symbol ligger kvar också. Men när skribenten svarade och frågade varför yoda ändrade nicket blev inälgget borttaget. Samma med mitt svar när yoda hånade brynäs och modo supportar och flertalet andra inlägg idag.

Bryr mig egentligen inte så mycket om dessa inlägg, men de med rasistiska, nazistiska och grova sexuella anspelningar tycker jag är fördjävligt att man inte markerar mot. Borde ligga i ansvarigas intresse att sopa rent på sin sida tycker man ju.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
#1947287 · Yoda Marklund 20x20-logo-skelleftea-aik.gif · 6 timmar sedan
{HakKorz}:
.....
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:
Det är en form av modern kraftpoesi/ordkonst som är på en sådan hög nivå att jag absolut inte vill röra den än mindre radera.
Skellefteå AIK är inte Qatar.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro: 2018-12-30 18:27 skriver du Yoda i Skellefteåboken:

”Ta en stor svart dildo och för in den i tvåan vetja! Kör ”ribbad” eftersom vårtig ej finnes”

Varför ligger texten kvar i din Skellefteåbok där du är moderator? Är det här det du kallar poesi på ett offentligt forum representerande Skellefteå AIK?
Vad tror du Skellefteå AIK tycker om det?
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo:

Man får väl hoppas på det.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Det löser förhoppningsvis sig snart, som han som sket i byxan sa.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

Förklara gärna hur du tänker kring modereringen i exemplen jag skrev in. På vilka grunder togs mitt inlägg bort medan de andra får stå kvar?
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

I Leksand var det normalt! :-)

Barbro har faktiskt städat upp så att språket, personangreppen och innehållet håller klassen. En utmärkt moderator.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Alltså om jag var den här killen marcus som fick en massa hot om polisanmälan hit och dit, du är ansvarig för sidan men skiter i diverse petitesser som jag som lättkränkt dubbelmåttstockare fått utstå... jag skulle IP-banna bisterfinnen permanent efter sådana hot! Det är vad jag skulle göra om det var min sida. Polisanmäl du men försvinn permanent, hot mot mig fungerar ej här på min sida.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo:

Trodde att sunt förnuft fanns och att man på ett hockeyforum skulle slippa läsa inlägg med nazistiska anspelningar och andra rejält grova övertramp, könsord mm.

Normalt att skriva till någon att köra upp en dildo i tvåan på ett hockeyforum? Nej inte speciellt.

Sedan är ju det sjukaste att det inlägget får stå kvar av moderatorn, medan de som diskuterar hockey med vissa små pikar tas bort.

Nej ansvariga borde sätta ner foten och det rejält.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

jag har aldrig skrivit om spermier inanalen, du hittar på! :-)
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Se det som ett experiment. Gränserna måste överskridas för att man skall veta om man får träda över dem eller inte. Marcus och de andra ansvariga måste kanske berätta för oss andra hur de vill att Hockeysnack skall vara.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

ni är ju bara en liten gnällig mobb bestående av ett fåtal högljudda misslycakde individer, ni är ej representativa för den stora massan som läser, skrattar och mår bra. Ni behöver inte sabotera för alla andra bara för att ni inte förstår er på konst och poesi.

Ett tips: håll dig till ditt eget forum samt gå in på Qatars forum och sprid din misundsamhet, men undvik att skvallra här och undvik och läsa inne på dynastiernas högklassiga forum.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

Finns inga klagomål? Är du en struts eller är du trump?

Läs här får du se vad personer tycker om din moderering.

Är det ok att ändra skribenters nick när man svarar och referera till nazistiska symboler?
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro: Nej det gör du inte!

Kränkande inlägg av Yoda mot mig med texter om spermier inanalen och annat icke hockeyrelaterat ligger kvar medans inlägg från mig och andra om Yodas förehavande raderas med hänvisning till att de ej är poesi.

Man undrar försynt hur ni bägge fungerar irl, har ni några vänner och familj över huvud taget?
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

"föredömligt proffsig insats" tycker jag rent objektivt beskriver dina aktioner på ett rättvisande sätt. Bra formulerat!
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:
Jag väger allt på guldvåg och ser objektivt på alla skribenter. Det finns inga klagomål och det tolkar jag som alla är jättenöjda och anser att jag gör en föredömligt proffsig insats. Du brusar upp och är inte i balans.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

Du har städat upp i träsket??? Är du på riktigt???

Tur jag kan lägga in det här. Här är exempel på din moderering i konversation med yoda.

Yoda:
Pinsam jävla insats. Nyttigt att få känna sig som en MoDo/Brynäs supporter.

Rytter:
Du kommer aldrig få känna dig som en modo eller brynässupporter.

Du kommer aldrig få uppleva stoltheten vi känner att våra klubbar fostrat stora spelare som spelat hem vm guld och os guld för Sverige. Spelare som dominerat i Nhl och vunnit sc, poängligor och tillhör de riktigt stora där borta.

Mitt inläggs tog bort, yodas är kvar. Idag har du tagit bort inlägg från nästan alla skribenter. Inget grovt eller stötande från dessa. Men yodas inlägg där han hånar andra står kvar. Dessutom är inlägget där han ändrade en skribents nick så det refererade till en nazistisk symbol kvar.

Snälla förklara för alla här hur du tänker när du säger att du städat upp. Förklara gärna din moderering också. Du sitter bevisligen på rättigheter du inte klarar av att hantera.
+4
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
JohnnyKnoxville: Så här är det alltid när Yodas AIK har förlorat, proppskåpet går och inte blir det bättre av att han dricker alkohol.
Så ni förstår dagens situation när Frölunda förnedrade hans lag å det grövsta och han var där på plats och såg fiaskot så var snäll med honom :-)
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Jag tycker du ska överväga att sluta med alkohol. Och med HS.
+4
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Hur mår du egentligen?
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Näe nu polisanmäler jag dig för ärekränkning, undrar om det blir åtal?
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Fortsätt gärna. Du kan konsten att bete dig.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Jag tycker han är den bäste genom tiderna.

Varför har du en profilbild på Percy Nilegård med ditmålad mustasch och glasögon? Läs dina egna inlägg! Är du helt från vettet människa?
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Du förnekar dig inte.
+4
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Barbro är den sämste moderatorn på HS genom tiderna. Överlägset.
+4
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Ja vi får se.

Du känns inte helt läskunnig om jag ska vara ärlig, alternativt har du problem med förståndet?
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Har inte MoDo ett eget forum där intressanta allsvenska diskussioner flödar? Om du går in på dynastiernas forum som gäst och enkom saboterar den höga standarden Barbro satt så raderas skiten.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:
Du städar liksom lite bakvänt!!
Som moderator bör man vara lika kritisk åt båda hållen och det är bevisligen inte Du!!
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Vi får väl se. Bara en som förtalar och ärekränker här på HS och det är du min vän.
+4
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:
Jag har rensat upp i träsket men du är ändå inte nöjd! Vad begär du, att inget skrivs?
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Kanske dags för ytterligare en anmälan. Vad har du anmält för, skicka pm om du vill. Skrämmande att modereringen inte fungerar.

Idag har säkert 40 inlägg raderats, inget som brutit mot reglerna som finns uppsatta på sidan. Yodas inlägg som refererar till nazism får stå kvar, samt övriga hån mot andra klubbar och fans.

Ynkligt är ordet, både från moderator och den som är ansvarig för hs.

Lösningen är enkel, finns tre val.

1. Utse en vettig moderator
2. Stäng av de två på livstid så andra supportrar till saik vågar sig dit
3. Stäng boken för gott.
+5
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Lycka till! Ganska många skulle hamna i finkan om rättssystemet var anpassat efter lättkränkta rättshaverister med dubbla måttstockar.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Jag har polisanmält Yoda två gånger hittills.

Marcus som äger sidan är ytterst (och straffrättsligt) ansvarig så jag har försökt meddela honom också men han verkar inte bry sig.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Nu får någon ta tag i saik boken.

Normala inlägg tas bort om de inte berömmer saik. Men referenser till nazistiska symboler får stå kvar. Modereringen fungerar inte, stäng boken eller byt moderator.

När en skribent redigerar nicket när han svara på ett inlägg så det står {HakKorz} istället för personens nick, ja då är botten nådd. Inlägget är anmält flera gånger utan åtgärd.

Nu får de ansvariga för hs sätta ner foten.
+8
Kommentera

Sv: Inlägg
Klimpfan: Tryck på "Kommentera" under ett inlägg. Då kommer du vidare till en ruta där du kan skriva ditt inlägg.
Kommentera

Inlägg
Hur skriver man ett vanligt inlägg på ett forum?
Kommentera

« · 1948349 · »