1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4633 inlägg · 365 ämnen

Inlägg #1947961

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

Du har städat upp i träsket??? Är du på riktigt???

Tur jag kan lägga in det här. Här är exempel på din moderering i konversation med yoda.

Yoda:
Pinsam jävla insats. Nyttigt att få känna sig som en MoDo/Brynäs supporter.

Rytter:
Du kommer aldrig få känna dig som en modo eller brynässupporter.

Du kommer aldrig få uppleva stoltheten vi känner att våra klubbar fostrat stora spelare som spelat hem vm guld och os guld för Sverige. Spelare som dominerat i Nhl och vunnit sc, poängligor och tillhör de riktigt stora där borta.

Mitt inläggs tog bort, yodas är kvar. Idag har du tagit bort inlägg från nästan alla skribenter. Inget grovt eller stötande från dessa. Men yodas inlägg där han hånar andra står kvar. Dessutom är inlägget där han ändrade en skribents nick så det refererade till en nazistisk symbol kvar.

Snälla förklara för alla här hur du tänker när du säger att du städat upp. Förklara gärna din moderering också. Du sitter bevisligen på rättigheter du inte klarar av att hantera.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Se det som ett experiment. Gränserna måste överskridas för att man skall veta om man får träda över dem eller inte. Marcus och de andra ansvariga måste kanske berätta för oss andra hur de vill att Hockeysnack skall vara.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:
Jag väger allt på guldvåg och ser objektivt på alla skribenter. Det finns inga klagomål och det tolkar jag som alla är jättenöjda och anser att jag gör en föredömligt proffsig insats. Du brusar upp och är inte i balans.
+1
Kommentera