1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Håller Hockeysnack att tappa charmen?

1570185 · » Till forumet


Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
Finns det någon chans att ni själva, ni som nu känner er kränkta för att ni nu hindras hålla på som tidigare, tar och begrundar er egen insats?

Vad kan ni själva göra för att Brynäsboken ska bli mer läsvärd?
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
HS har tappat charmen. Det skrivs mest bara skit i gästböckerna numera, med Brynäs i spetsen. Det finns en del stora profiler kvar, men även vissa av dom har tappat sin fina förmåga att ordbajsa sig fram och börjat visa en taskig attityd.
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
Berka: Jäkligt svårt när moderatorerna på denna sida är vad de är. De som skriver massa könsord etc. kan jag inte försvara. Det finns många omogna människor i Brynäsboken, det kan jag bara skriva under på.
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
Steenm: Försök ist lösa problemet ist för att vända de ryggen!
Problemet är ju alla småbarn i eran bok bland annat, som skriver könsord och jävla massa opassande varje dag i eran bok . Ta tag i problemet
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
sylf: Jävligt tråkigt att det ska behöva gå så långt att någon som sylf - som varit här så många år - lämnar HS. Det finns inget positivt i det. Men så går det när den här siten sköts av amatörer, tyvärr. HS kommer inte existera om några år pga detta.
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
Steenm: Samma här, skiter i det här nu!!
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?

Har varit här sedan 2005 men nu får det fan vara nog. Det har den senaste veckan sett ljusare ut på Brynäsforumet, och man har fått hopp om framtiden igen. Men då tar, i brist på intresse, en pajas över som Moderator och hela systemet går bananas.

Tycker det är jäkligt synd att några få (uppenbart inkompetenta) ska få gå in och bestämma, förstöra och agera efter personliga åsikter och känslor. Man får tydligen inte längre ifrågasätta spelare. Man måste låtsats som allt är okej. Vad i helvete är det för slags forum?

Här tänkte jag gå in i förmiddags och tjöta lite hockey som jag brukar göra ett par ggr per dag, men fick till min stora förvåning upp ett meddelande om att jag var avstängd. Anledningen? "Upprepade personangrepp". Min första tanke var att något måste gått fel, att någon gjort ett misstag.

Tog kontakt med en av moderatorerna (P***), men fick ingen redig förklaring på vad jag gjort för fel. Och om jag nu hade gjort något fel så hade väl i sådana fall en varning passat bättre då jag aldrig någonsin under mina 8 år här misskött mig. Men nej, vi stänger av killen en hel jävla månad över slutspelet och inledningen av Silly Season - säsongens mest intressanta period. Befängt? Så in i helvete.

Dessa så kallade moderatorer ränner runt och stänger av medlemmar till höger och vänster, och verkar dessutom njuta av det. Under de senaste veckorna har flera medlemmar - ordentliga skribenter - försvunnit härifrån av olika anledningar. Nu kan ni nog skriva upp mig som en av dessa med. Jag tänker inte tolerera att ett fåtal personer kommer från ingenstans och kör diktatorstuket. Jävligt tråkigt, och jäkligt patetiskt.

Tack för mig!

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
Monno: jag tycker Twitter är bra med allt nyhetsflöde, men det blir samtidigt lite rörigt och opersonligt på något sätt.
Fast det kan ju bara vara jag!

Jag gillar HS upplägg, enkelt att snacka och föra konversationer med varandra och ofta är det bra nivå, man tycker ofta olika men det är ju det som är grejen, dock skulle en bättre moderering i brynäsboken framförallt vara på sin plats. Nu kanske vissa tycker (låt dom hålla på, dom sabbar ju bara för sig själva) men det är ju inte riktigt sant då dom gärna tar nivån in i andra böcker!
Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?

Berka: Jag tror tyvärr det är så enkelt att då Brynäs har störst supporterskara över hela landet i ES, så samlas väl flest antal idioter därinne. 

Själv blir jag så jävla frustrerad över all dynga som skrivs hos oss så jag sänker mig själv till gödslespridarnas nivå när jag besvarar trollen.

Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?

ante08: Nu blev jag väl iofs medlem efter "storhetstiden" så jag vet inte riktigt hur det var då. Men en stor "bov" i dramat är ju Twitter. T.ex. Lumberjacks forum har ju halvdött, och det är nog mkt p.g.a. Twitter. Här har ju även flertalet personer lämnat och kör Twitter istället. Dels för det massiva nyhetsflödet men nog är det även vissa som lessnade.

Nu tycker jag Modoboken klarat sig hyffsat (ibland) men utan att nämna några namn så är ju Brynäsboken helt jävla oläsbar. Förrut brukade jag läsa igenom det mesta som skrevs i alla böcker. Nu skiter jag oftast i Brynäsboken då det mest bara är massa snack om vem som är mest dum i huvet.

Även Timråboken har ju haft sina tunga stunder med stora profiler som slutat eller starkt funderat på det. Tråkigt då kunskapsnivån på vissa här inne är väldigt hög och det är oerhört instressant att läsa det dom skriver.

Kommentera

Sv: Håller Hockeysnack att tappa charmen?
ante08: Det är otroligt många som avslutat sina konton pga den låga nivå på inlägg som skrivs!
Jag vill inte verka elak eller definitivt inte dra alla över en kamm, men 99,5% av dessa inlägg kommer från en å samma gästbok som saknar moderatorer och tyvärr sprider sig sjukdomen fritt ut i andra böcker!

Kan man ha kriterier för att få medlem, åldersgräns etc.?,
Eller bör man tillhandahålla strängare och bättremoderering i böckerna ?
Kommentera

Håller Hockeysnack att tappa charmen?

Jaha vad är det som har hänt Hockeysnack dom senaste månaderna? Så här i slutspelstider brukar det ju vara 60 till 70 användare inloggade på dagtid. Men nu är det ju bara knappt 30 till 40 inloggade under samma period. Och det enda man nästan får läsa är ju bara en masa personangrepp på till höger och vänster tyvärr. Nä det känns ju som att Hockeysnack måste hitta tillbaka till sin rätta charm som det var några år sedan. Om man huvertaget ska fortsatta vara en bra och trevlig mötesplats att snacka hockey på.

Kommentera

1570185 · »