Inlägg #1366928

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Kul att ni gillar den. Jag är personligen barnsligt förjust i den mobila versionen. Man har liksom alltid HS bara en knapptryckning bort. Jag har lagt upp bokmärket till HS på min home screen för lätt åtkomst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Jag skulle behöva några med Iphone och Android som testar den nya mobila versionen av HS. De som vill testa detta bubblar mig. Vad som är nytt är att man nu kan välja vilken version man vill köra, den mobila eller den vanliga webbsidan.

Sv: HockeySnack för Android Iphone etc
Marcus: Exakt :)