Inlägg #1385173

Sv: Tummen Upp
T T: En totalt meningslös funktion, skapar bara dålig stämning iaf i Brynäs GB, där trycks det på vilket skribent det är som skriver och inte på själva inlägget, det är så uppenbart att det nästan är löjligt. Om funktionen ska vara kvar så tycker jag man ska göra ett tillägg där man ser vem det är som trycker vad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tummen Upp
70 Rodrigues: Instämmer! Jag tycker att det är ganska kontraproduktivt för ett diskussionsforum att man kan välja att såga ett inlägg som någon kanske spenderat 25 minuter på att komponera, genom att bara trycka på "tumme ner" bara för att man inte har argument att svara med eller ork att skriva något.

Om någon inte ens kan bemöda skribenten med ett par rader så tycker jag åtminstone att man skall kunna se vem kättaren är :)

"tumme upp" skulle dessutom fungera bättre, då man ibland får ett kort svar (i form av ett skämt eller som är av art som passar bättre i bubbla) som man uppskattar men inte vill skriva ett lika banalt meddelande tillbaka eftersom det skulle generera en hel massa "OT" i trådarna. Då kan man kort och gott trycka "tumme upp" och avsändaren har fått bekräftelse på att man noterat inlägget.
Kommentera

Sv: Tummen Upp
70 Rodrigues: Med det tillägget riskerar det väl bara att bli ännu mer icke hockeyrelaterat tjafs mellan skribenterna. Ta hellre bort det helt.