1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4732 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1699568

Sv: HockeySnack version 5
Det är intressant. När det gäller Modosupportrarna har de flesta tappats till Twitter.

Själv tycker jag att det är lite svårt att diskutera på Twitter. Man måste hålla på med ofta för att bli tillräckligt flink.

Sedan är det nog bättre om man bara har hockeynördar i sitt flöde. Själv har jag inte det. Då blir det tråkigare ur hockeysynpunkt.

Gjorde lite reklam för hockeysnack på under taggen #Modose. Jag vet inte om det berodde på det, men nya användare som skrivit några inlägg tillkom efter det.

Ska prova igen och se om det händer något. Det finns rätt många Modoiter på med Twitter. Några till borde vara här, kan jag tycka. Ibland behöver man lite fler tecken än 140. Ibland kan jag tycka att Twitter är som nidbiden av norrlänningar - fåordigt

Var Timråsupportrarna tagit vägen vet jag inte. De är inte på Twitter heller. Kanske är Timrå den stora förloraren både hockeymässigt, publikt samt på nätet. Tråkigt, tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnack version 5
Riktigt bra uppdatering, känns modernt och fräscht! Superbra med en responsiv design också. Det märks verkligen att du tänkt mobile first!

Har dock hittat några saker som jag vill lämna synpunkter på.
* Det är lite otydligt att se vem som skrivit ett inlägg. Användarens signatur bör eventuellt göras mer tydlig eller kanske flyttas? Alternativt flytta på inläggsnummret. (Detta kan också vara en vanesak men likväl något att fundera över.)

* Om jag gillat ett inlägg borde det tydliggöras på något sätt. Så som det fungerar nu så kan inte jag som användare säkert se om jag gillat ett inlägg eller inte. Kanske borde Facebooks modell följas med "Sluta gilla" om jag tryckt på gilla.
En annan lösning kanske vore att färgmarkera tummen-upp-ikonen i någon blå nyans som följer färgtemat om jag tryckt på gilla.

* Tycker inte riktigt om att snabbkommentarsfältet öppnas automatiskt när jag flyttar markören över texten "Snabbt". Jag som användare borde behöva klicka på texten för att öppna formuläret. Annars kan jag råka öppna flertalet formulär, utan avsikt att skriva något, bara genom att navigera runt på sidan.

* Både snabbkommentarsfältet och det vanliga kommentarsfältet kan förstoras i horisontell riktning, inte i vertikal. Borde ändras så att jag som användare kan förstora formuläret vertikalt, inte tvärt om.

* Om jag för muspekaren över pilen i ett inläggs övre högra hörn så ändras muspekaren till en textmarkör. Här bör jag som användare mötas av samma markör som när jag för muspekaren över en länk. (Kommer inte på vad pekaren heter).

Där är några saker jag hittills reagerat på. Vissa saker kanske kan ses som något av en smaksak men jag kan inte låta bli att kommentera då användbarhet är något jag verkligen brinner för och något som man aldrig kan ägna för lite tid åt.
Kommentera