1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4598 inlägg · 365 ämnen

Inlägg #1933996

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

En regel jag själv använder som måttstock är: se till att rensa upp framför din egen dörr innan du går och kritiserar grannen.

Gå in på Luleås sida här på HS och bläddra fem år bakåt i istiden, kolla upp språkbruk, öknamn, hatretorik, personangrepp etc. Inte ett dugg värre på vår sida. Du är ju själv inne på Luleås sida och hejar på med jämna mellanrum, och har inte sett en enda kommentar av bror duktig där inne angående vad som skrivs där?

Jag är själv inte manisk nog för att klippa och klistra, men historiken är där för alla att se.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Att ni hittar på smeknamn på klubbarna och hånar varandra bryr jag mig inte om, det kanske hör till rivaliteten mellan klubbarna.

Dock är det en bok och en skribent som lyckats få en bok stängd och det är inte luleås bok. Sedan är det i er bok bedydligt grövre språkbruk och det är det jag och nog många andra reagerar på.

Men du kanske tycker att dina inlägg som innehåller hora, kuk, horlag, dildo i analen osv och andra osmakliga inlägg är hockeyrelaterade och passar? Har inte sett något liknande i någon annan bok.

Ganska skrämmande sätt att uttrycka sig av en familjefar som du påstår att du är.

Att sedan sakliga inlägg tas bort medan din skit står kvar säger lite om modereringen i er bok och att den inte fungerar.

Skulle vara intressant att höra av ansvariga för hockeysnack om de står för detta och att det är detta sidan ska stå för och förknippas med.
+8
Kommentera