1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4598 inlägg · 365 ämnen

Inlägg #1934001

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Att ni hittar på smeknamn på klubbarna och hånar varandra bryr jag mig inte om, det kanske hör till rivaliteten mellan klubbarna.

Dock är det en bok och en skribent som lyckats få en bok stängd och det är inte luleås bok. Sedan är det i er bok bedydligt grövre språkbruk och det är det jag och nog många andra reagerar på.

Men du kanske tycker att dina inlägg som innehåller hora, kuk, horlag, dildo i analen osv och andra osmakliga inlägg är hockeyrelaterade och passar? Har inte sett något liknande i någon annan bok.

Ganska skrämmande sätt att uttrycka sig av en familjefar som du påstår att du är.

Att sedan sakliga inlägg tas bort medan din skit står kvar säger lite om modereringen i er bok och att den inte fungerar.

Skulle vara intressant att höra av ansvariga för hockeysnack om de står för detta och att det är detta sidan ska stå för och förknippas med.
+8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Håller med, och det är en katastrof. Jag tänker även på yngre supportrar som går in och läser i Saiks forum. Fruktansvärt illa att det forumet överhuvudtaget får existera som det ser ut nu, och har sett ut alldeles för länge.
Men de ansvariga verkar blunda för det forumet fullständigt.
Sila mygg och svälja kameler känns väl som hockeysnacks nya slogan!!!
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Jag har aldrig skrivit dildo i analen, men det har du gjort nu. Men nog får man skriva så om man tycker sådana aktiviteter är kul, om jag ska vara ärlig så gör det inte mig någonting.

Det kanske är onödigt att dra till med domarjävel, horlag och dylikt, i affekt minuterna efter en förlust. Kanske borde sådant språkbruk städas bort om man har problem med problematiskt språkbruk skrivet från hjärtat i affekt. Det kanske är korrekt att ta bort sådant?

Men att sitta och skriva nazist, pedofil, inavlad, djur, monster... maniskt sitta och pumpa ut 10 000 hatfyllda ord med hatiskt lögnaktigt språkbruk dag in och dag ut varenda jäkla... oj förlåt... dag under året, det är okej. Nu snackar vi inte om affekt, utan en diciplinerad strategi som hade gjort Joseph Goebbels grön av avund... det är okej! Där ska vi hejja på!

Normalt?

God kväll och gott nytt år!
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jag läser inte så många av de andra forumen för att jag inte är särskilt intresserad av andra lags grejer, men jag är faktiskt förvånad hur modereringen verkar skilja dramatiskt om man utgår från de uppgifter som ges här.

Jag personligen sitter just nu på en avstängning från Luleås bok på grund av okynnesanmälningar, när så inte är fallet. Jag har försökt att anmäla Sven.Savage dels för att han konstant skriver saler irrelevant till ämnena, har en väldigt hatiskt retorik mot många personer i olika sammanhang och att han skriver på ett sätt som inte egentligen stör mig men som gör det direkt svårt eller helt omöjligt att faktiskt läsa informationen. Denna person lider UPPENBART av någon form av personlighetsstörning eller annan form av funktionshinder men tillåts ändå obehindrat att göra bort sig och hota/hata på nätet, över lång tid också.

Gud ska veta att mina inlägg eller min ton alltid är vacker men det finns ett behov av att skärpa inläggsregler, öka moderering eller något liknande på flera håll just nu. Att ge möjlighet att ge en anledning till att man anmäler inlägg eller att man kan välja att dölja inlägg från vissa användare vore ett steg i rätt riktning.
+1
Kommentera