1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4598 inlägg · 365 ämnen

Inlägg #1934003

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jag läser inte så många av de andra forumen för att jag inte är särskilt intresserad av andra lags grejer, men jag är faktiskt förvånad hur modereringen verkar skilja dramatiskt om man utgår från de uppgifter som ges här.

Jag personligen sitter just nu på en avstängning från Luleås bok på grund av okynnesanmälningar, när så inte är fallet. Jag har försökt att anmäla Sven.Savage dels för att han konstant skriver saler irrelevant till ämnena, har en väldigt hatiskt retorik mot många personer i olika sammanhang och att han skriver på ett sätt som inte egentligen stör mig men som gör det direkt svårt eller helt omöjligt att faktiskt läsa informationen. Denna person lider UPPENBART av någon form av personlighetsstörning eller annan form av funktionshinder men tillåts ändå obehindrat att göra bort sig och hota/hata på nätet, över lång tid också.

Gud ska veta att mina inlägg eller min ton alltid är vacker men det finns ett behov av att skärpa inläggsregler, öka moderering eller något liknande på flera håll just nu. Att ge möjlighet att ge en anledning till att man anmäler inlägg eller att man kan välja att dölja inlägg från vissa användare vore ett steg i rätt riktning.
+1
Kommentera