1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4731 inlägg · 374 ämnen

Inlägg #1940334

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Att kalla en Indian för Indian är väll inte rasistisk?? Eller??
Jag vet att det är många som anser att kalla en same för lapp och då främst av de som inte är det!! De är många som bor och lever som renhållare som anser denna diskussion är ganska komisk, vet att det finns de som är utflyttade och lämnat sin släkts tidigare leverne inte håller med om det! Men främst är det INTE Samer som inte tycker att det är det...
Sen beror det även på i vilket sammanhang det sägs!!

Den där artikeln som Du länkat till är inte direkt en Norrbottenstidning direkt utan dess läsare är väll mest de som reser i tunnelbanan!!

För att svara på din senare ställda fråga så kanske Du har märkt att jag alltid kallar, spelare, lag för dess riktiga namn!! Även om det förts olika diskussioner om vad man ska kalla Skellefteå för och att som jag skriver SKAIK är fel.


Så nej jag tycker inte att man ska skrika såna ord och till exempel kalla lag som man inte gillar för det som skrivs här på HS! Kanske vissa bör städa framför sin egen dörr innan denna diskussion tas upp! ;D

Ha en trevlig helg Yoda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jaca:

att hip hopparna kallar varandra för nigger ger inte andra rätten att stå och gasta sviiinjeeefla REGEL emot mörkhyade. Indianer, INDIEN dit Columbus trodde att han åkte innan de skövlade ursprungsbefolkningens land likt Qatar skövlat övriga norrbotten. Klart man får tycka olika, men jag tycker inte att det är ok att en viss förening kör med svinjeefla REGEL, jävla apa och nu "lapp". Det är ett mönster.
Kommentera